Тенденции за сватбен воал

14
Добави коментар
denisperalta
denisperalta

   Онлайн справочник „Ресторанти Сватба Варна“ и последни тенденции при сватбените воали.

    След като Ви даде някои съвети при избора на було, онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” Ви представя тенденциите при воалите за 2014г. Ето нашите предложения, които ще Ви накарат да се почувствате специални.

   Сватбен воал №1:  Tип „шапка“

   Този тип воал може да направи всяка сватбена рокля да изглежда изискана и шик. Воалът „шапка“ е много оригинално модно решение. Изглежда най-добре с кок или ниска, странична конска опашка. Воалът напомня за 40-те и 60-те години на миналия век. За разлика от по-тежки аксесоари като диадемите, той не тежи и стои на мястото си, без да изисква много фуркети. 

   Сватбен воал №2 :  Лента с кристали

   Този тип воал е отлично допълнение към Вашата сватбена рокля. Той е  интересен вариант и е  по-модерен отколкото традиционните диадеми. Предимство е, че се слага лесно и издържа дълго време, без да се развали косата. Украсената лента ще добави мигновено блясък на цялостния Ви външен вид и ще привлече погледите на околните към лицето Ви. Тези воали са особено подходящи, ако  роклята Ви е семпла или имате намерение да носите малко бижута. Помислете кои цветове ще се открояват най-добре върху Вашата коса. Ако сте брюнетка или червенокоса, изберете светли камъни, които ще се открояват на фона на Вашите коси. Това, например, могат да бъдат кристали. Черни или камъни с тъмни нюанси като сапфир или рубин  ще контрастират идеално на русата коса. 

   Сватбен воал №3: Гребен от бели цветя

   Сложният гребен прави дори и най-непокорната коса да изглежда добре. Слага се лесно с фуркети и издържа много време. Ако  планирате да  носите воал и гребен, не забравяйте да  ги прикрепите поотделно. По този начин, ако искате да махнете един от двата аксесоара, няма да е необоходимо да разваляте прическата си.  

   Сватбен воал №4: С пера

   Перата са забавни, закачливи и много женствени, което ги прави много подходящ избор.  Онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” предлага на по-смелите булки да добавят цветни и ярки пера към воала. Може да сложите няколко паунови пера в косата си за екзотичен привкус. Поставете ги в близост до разрошен кок или  ги използвайте, за да подчертаете опашката си. Ако ще носите косата си свободно пусната, опитайте да я стилизирате на една страна и да закрепите в нея няколко пера с помощта на фуркети. 

   Онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” Ви представи някои актрактивни идеи за Вашия сватбен воал. Изберете този вариант, който ще Ви накара да се почувствате красива и единствена на Вашата сватба!