Виктория Бекъм търси къща в Лондон

25
Добави коментар
naskoki
naskoki

Трансферът на известният футболист- Дейвид Бекъм в Челси изглежда все по- възможен, съдейки по действия на неговата съпруга Виктория, съобщи британската преса.

Бившата спайска е забелязана да ходи усилено по огледи, в търсене на нов дом за семейството си в Лондон.

Интереснен факт е, че г- жа Бекъм се е спряла на имот разположен на Кинг’с Роуд, който се намира на метри от стадиона на „Челси“- „Стамфорд Бридж“.

Говорителят на звездното семейство също е потвърдил официално информацията, като все пак е обяснил, че къщата няма да бъде за постоянно живеене.

„Те искат да купят къща в Лондон от известно време. Ако е точният имот те ще го купят, но не за да живеят постоянно“, съобщил той.

Според публикуваната информация, Виктория вече е уредила оглед на триетажна къща на стойност 10 милиона паунда. Шикозното имение разполага с 5 спални, няколко ултрамодерни бани, домашно кино и вътрешен басейн. В предната част пък са изнесени кухнята, хола и музикално студио, а вити стълби водят към огромна тераса.

В момента семейство Бекъм живее в Лос Анджелис, където Дейвид има договор с Галакси.

Основната причина за желанието на Бекъм да се върне и да заиграе отново в Европа е съветът на селекционера на Англия- Фабио Капело, който заявил, че ако Дейвид иска да е в състава за Световното в ЮАР, крилото трябва да играе на високо ниво.