Професионална безамонячна боя за коса – Alfaparf Color Wear Evolution Tone on Tone Hair Color 60ml + 90ml активатор

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

 Невроятният блясък на боята и 100% покритие на белите коси са благодарение на екстракти от Saffron, Indigo, и Rubbia, растения, използвани за производството на богати и светещи цветови ефекти в тъканите.Безпрецедентна издръжливост на цвета на боята е  благодарение на Танин, естествен фиксатор, който свързва цвят към косъма с еднакви елементи , този  принцип се използват за да се определи цвета на влакната на текстила .Изключителната трайност е благодарение на високата концентрация на натурални съставки във формулата на тази безамонячна боя.

 Кога да използвате  Alfaparf Color Wear Evolution Tone on Tone Hair Color : за всички ваши салон клиенти, които искат безамоняча боя , за да добавите нови модни тонове или да се подобри блясък и интензивност на естествена коса за покриване на сива коса (60% -100%) за тонизиране избелени или акценти до ниво от затъмнените зони на постоянен цвят ,за съживяване цвета на косата след къдрене или изправяне на услугата да се съживи цвят на косата и блясък .

Color Wear катгалога разполага с 47 необикновени цветове Прет-а-порте Модни цветове : Incredible Brown, Red Intense, Махагон, мед, злато, бежово нюанси, предназначени да предложите на своите клиенти пълна гама от мода опции.

 Технически цветове : Naturals, да оцветите напълно побеляла коса на вашите клиенти в размер до 100%.

 Ashes, идеални за неутрализиране на оранжеви и жълти тонове след изсветляване. Препоръчване за покриване естествено първо сиви косми на човека. Стратегически цветове : Максимална гъвкавост на резултатите! Intensifiers , за постигане на високи цветове на въздействието. Clear , за меки цветове, които са по-деликатен и по-леки.