Фики по-влюбен отвсякога! Приятелката му смая всички с перфектните си форми!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Новата изгора на Фики Стораро побърка всички с перфектни форми!

Колкото и да им е тъжно на най-верните почитателки на Фики, той вече е обвързан с красива брюнетка на име Жулиета Светланова. Самият чалга изпълнител разкрива, че е луд по нея и е по-влюбен отвсякога, а след като изрече тези думи разби десетки женски сърца.

С настоящата си приятелка Фики се запознал по време на едно негово участие в Приморско. Двамата често пътуват из цяла България,

Advertisement:

Advertisement:

където изпълнителят от „Пайнер“ има професионални ангажименти, за да прекарват повече време един с друг. Междувременно Жулиета успа да предизвика истински фурор в нета, като публикува свои снимки по банки.

На въпросните фотоси се вижда, че новата любов на Фики има перфектно изваяно тяло, а дори няма капчица корекции по себе си. Тя се радва, че Бог я е дарил с предостатъчно голям бюст и не ѝ се налага да прибягва до поставянето на силиконови импланти.

Освен това девойката смая и с перфектно оформени и стегнати бера, които накараха много мъже да завидят на изпълнителя от „Пайнер”, че именно той е спечелил сърцето ѝ.

От самият Фики колегите от hotzona.bg научили, че девойката току що е завършила музикално училище и пее прекрасно. Малкият Стораро споделил и , че се чувства наистина обичан и щастлив, но не коментира дали има намерение да направи съвместна песен с нея, след като и тя е дарена с музикален талант.