Конкурси всякакви: Спечелете почивка за двама в RIU Pravets Resort и 5 козметични комплекта от SEPHORA

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 30 септември 2014

Абонирайте се за нашия електронен бюлетин „Paradise Express”, за да бъдете винаги в крак с модните тенденции, актуални събития и промоции в Paradise Center!

Всеки абонирал се до 30-ти септември ще участва в томбола за страхотни награди: ваучер с нощувка за двама и безплатен голф урок в RIU Pravets Resort, Pravets Golf Club и 5 малки награди – козметични комплекти- осигурени от магазин SEPHORA.
Всеки приел предложението на “Парадайс Център” да се регистрира за електронния бюлетин “Paradise Express” може да участва в кампанията за спечелване на голямата награда ваучер с нощувка за двама и безплатен голф урок от RIU Pravets Resort, Pravets Golf Club и 5 малки награди – козметични комплекти- осигурени от магазин SEPHORA. При непълни или неверни данни на участник в кампанията същите ще се считат за невалидни и ще бъдат дисквалифицирани от кампанията.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени, на случаен принцип измежду всички участващи в кампанията. За голямата награда ще се изтегли един печеливш и съответно 5 печаливши за малките награди. В случай, че наградите не бъдат потърсени в 7-дневен срок от изтеглянето и печелившите не отговарят на подадения за връзка електронен адрес, печелившият ще се счита за невалиден и наградата няма да бъде предоставена.

Имената на печалившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 16 ч. на 30.09.2014г. в търговския център Търговски Център „Парадайс Център“, гр. София, бул. „Черни връх “ № 100. За тегленето на наградите ще бъдат съставени протоколи, подписани от представител на „БУЛФЕЛД“ ЕООД.

Печелившите ще получат наградата си в Paradise Center на адрес бул. „Черни връх“ 100, както и ще подпише приемо – предавателен протокол. С попълване на регистрационната форма клиентите дават съгласието си да получават информация от Paradise Center и магазините на територията на центъра за специални оферти, промоции, събития и предстоящи откривания.