Конкурси всякакви: Спечелете чисто нов автомобил Great Wall Steed 5

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 31 декември 2014

Българското национално радио е подготвило голяма награда в чест на своя юбилей. Чисто нов пикап Great Wall Steed 5 има шанс да спечели всеки, който посети юбилейните концерти и участва в томболата на БНР, като попълни безплатен талон. Името на печелившия, който ще получи ключовете за пикапа “Made in Bulgaria”, ще бъде изтеглено и обявено в присъствието на нотариус на 12 януари 2015 г. по програма „Хоризонт“ на БНР“.

Играта е валидна за всички пълнолетни физически лица, живеещи на територията на Република България. Всеки участник има право да попълни само един талон за участие.
ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА

Лек автомобил, пикап, марка““Great wall Steed 5”, с дизелов двигател и 4 х 2 задвижване на стойност 28 800 (двадесет и осем хиляди и осемстотин), предоставен от „ЛИТЕКС МОТОРС“ АД.

Етап I – Регистрация в Конкурса. Участието в играта не е обвързано с покупка.

За участие в Играта е необходимо:

Да посетите прояви (концерт, изложби и др.) организиран от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО по повод 80-та годишнина от създаваното му предварително обявени в ефира на БНР и в уебсайта.

По време на концертите ще бъдат раздавани талони  за участие в играта.  Необходимо е да попълните точно и коректно личните си данни и да пуснете талона. Талоните ще бъдат събирани на специално упоменати места, урни, които ще се съхраняват от лица, представители на БНР.

На 12 януари 2015 г.  в присъствието на нотариус в предаването „Часът на директора“ ще бъде изтеглен победителят измежду всички участници в Играта. Победителят ще бъде уведомен веднага по телефона за това, че е спечелил, от представители на БНР.  При условие, че не се свържат с победителя се изтегля нов печеливш.

Имената на победителят в конкурса ще бъдат обявени в интернет на адрес http://www.bnr.bg, като с него ще се свърже представител на Организатора – БНР чрез e-mail или телефон за допълнителни уточнения относно получаването на наградата. Участници, които са се регистрирали в Играта след обявения край (31 декември 2014 г.) не могат да участват в конкурса.

Етап ІI – Награждаване на победителя

Организаторът се задължават да уведоми печелившият чрез изпращане на  имейл и/или телефон,  на адреса, с който съответният потребител е заявил участие в Играта.  Детайлите около получаването на наградата ще бъдат уточнени от Организаторите в момента, в който те се свържат с победителя. Наградата се връчва официално от Организатора на 25.01.2015г. на церемония – концерт по случай 80-та годишнина на БНР- Властелинът на ефира.