MEIZU: Нова марка смартфони на българския пазар

13
Добави коментар
tedy79
tedy79

Флагманът MEIZU MX4, чиято световна премиера беше вчера в Пекин, се отличава с впечатляващ дизайн, с първокласни характеристики и уникален интерфейс. Ексклузивен вносител за българския пазар ще бъде TCCM – най-големият дистрибутор на мобилни устройства и аксесоари в Централна и Източна Европа. MX4 ще е на българския пазар до края на годината.

Устройството разполага с 5,36-инчов широк екран, една от най-тънките рамки на пазара и тежи само 147 грама. Яркостта достига невероятните 500nit с отлично контрастно съотношение и цветова гама. 8-ядреният процесор гарантира пестене на енергия и отлично представяне на телефона с възможност за най-бързата работа с Wi-Fi, предаване на данни и обработване на графична информация. Батерията с капацитет 3100 mАh и енергоспестяващият процесор осигуряват значително подобряване на продължителността на използване.

MX4 има камера от Sony с 20,7-мегапикселов сензор и автофокусна система. Иновативната операционна система Flyme 4.0 е базирана на Android 4.4.4, но се отличава със значителни подобрения, предназначени да направят смартфона с голям екран удобен за използване и да предложат много нови функции.