“Veggic” – веган ресторант във Варна

16
Добави коментар
denisperalta
denisperalta

   Справочник „Ресторанти Варна“ Ви  представя   ресторант  „Veggic“.

  Ресторант “Veggic” е един от малкото веган ресторанти не само във Варна, но и в цяла България. Този тип ресторанти набират все по-широка популярност у нас. Това е второто заведение “Veggic”, което отваря врати в България, като първото се намира в град Пловдив.

Онлайн справочник „Ресторанти Варна“ отбелязва, че варненският „Veggic“ се намира на улица „Цар Асен I-ви“ 52, в близост до Медицински университет. Централното му разположение предполага лесния достъп на посетителите. Обстановката е приятна и елегантна в модерен стил. Докато се наслаждавате на храната, ще може да послушате джаз, евъргрийн и чил аут. Цените са средно високи, но оправдат първокласното качество на храната.

Според справочник „Ресторанти Варна” персоналът е много учтив и обслужването е отлично. Заведението разполага с петдесет места вътре и четирийсет места отвън. Може да се насладите на хубавото време под сянката на голяма липа. Със зеленината около Вас ще забравите, че сте в забързания град. Ресторант „Veggic“ e подходящ също за бизнес срещи, тържества и събирания по различни поводи. Мястото е удобно за паркиране, а в близост има и платен паркинг, което е допълнително улеснение за гостите.

Ресторант “Veggic”

   Справочник „Ресторанти Варна“ за менюто на ресторант „Veggic“

   Ресторант “Veggic”  е веган ресторант, което означава, че не използва нито месо, нито  животински продукти. Всички съставки, които се използват са био, защото в кухнята му се държи изключително на естествените и качествени продукти. Може да опитате различни свежи салати от разнообразни зеленчуци, кълнове, веге сосове и прекрасни дресинги. Гостите на ресторанта могат да опитат отличителни предложения като мусака с елда, пълнен домат с ядков пастет, пънчета от краставица с копърово песто, кафяв ориз с печен патладжан и домат. В постоянно променящите се менюта понякога се включват и по-традиционни ястия като печени зеленчуци, ориз със спанак или с печен патладжан и домат.

Всяко ястие е създадено с много внимание, за да изкуши и задоволи максимално гости. Особено привлекателни са десертите, сред които сурова торта със смокини и банан, торта с карамелизирани круши, торта с праскови и шоколад, мъфини със сладко от сини сливи и много други. Изборът е безкраен и постоянно обновяващ се.

В допълнение към ястията се предлагат различни видове фрешове, био кафе, сплетен чай и други освежаващи напитки. 

Любителите на веган ястията могат да следят обедните кулинарни предложения на “Veggic” във фейсбук страницата на ресторанта.   

   Справочник „Ресторанти Варна” Ви кани да опитате специалитетите на ресторант “Veggic”. Насладете се на приятна атмосфера и първокачествена веган кухня!

Контакти: 

Ресторант  “Veggic”  ул. „Цар Асен I-ви“ 52 9000 Варна Работно време: 10:00 – 19:00   Телефон: 0893 397 561