АбоФлекс сироп с глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова к-на | Afya.bg

13
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

АбоФлекс е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50kDa, разработена специално под течна форма за орален прием. 

АбоФлекс допринася за поддържането на нормално състояние на опорно-двигателния апарат, ставите и костите. Допринася за нормално образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормална функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.

Активни съставки:

30ml съдържат: Глюкозамин сулфат 1600mg, Хондроитин сулфат (добит от едър рогат добитък)1100mg, МСМ (метилсулфонил метан) 1600mg, Хиалуронова киселина (<50kDa) 95mg, манган (манганов хлорид) 2,31mg, витамин С (l-аскорбинова киселина) 150mg. 

Помощни вещества: пречистена вода (чрез обратна осмоза), лимонена киселина, калциев сорбат, ксантанова гума, глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция, оцветител:карамел.

Дозировка:

по 30ml на ден директно или разредено с вода.

За оптимален ефект се препоръчва прием 2 пъти х 15ml на ден в продължение на 3 месеца.

 

Предупреждения:

 

АбоФлекс не трябва да се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките, при бременност и кърмене и деца под 6-годишна възраст.

Продуктът е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. След отваряне да се съхранява на стайна температура.

Да се използва в рамките на 3 месеца след  отваряне на опаковката.

Производител: DuSart Pharma b.v. Холандия за AboPharma.

*Промоцията е валидна само за поръчки направени онлайн. При желание от Ваша страна можете да получите поръчаните продукти в някой от обектите ни. Моля, преди да финализирате поръчката си, да посочите в кой обект желаете да ги получите.

Прочети още

5

от Снежка Кирова, 16 Мар 2015

АбоФлекс сироп 500ml
много съм доволна!

5

от Гост, 16 Мар 2015

АбоФлекс сироп 500ml
Много добър,съпругът ми го пие и сме много доволни!

Прочети още