Джеймс Артър в помощ на родния X Factor

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Победителят от британския X Factor Джеймс Артър ще стане част от третия сезон на риалитито в България.

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

Джеймс идва за първи път в България за един грандиозен лайф, специално по повод петата годишнина на най-мащабното музикално турне у нас – Coca-Cola Happy Energy Tour.

Концертът на Джеймс Артър е част от големия финал на националното турне, който ще се състои на площад “Александър Батенберг“, в София на 14 септември. Веднага след срещата си с българските фенове, изпълнителят на “Impossible“ ще си припомни тръпката от “X Factor“, но не като участник, а вече като специален гост.

Победителят в британското издание на формата през 2012 г., с ментор Никол Шерцингер, ще влезе в “Къщите на съдиите“, за да помогне на Саня Армутлиева в едно от най-трудните решения – избора на новите музикални таланти, които ще се присъединят към отбора й за големите концерти на живо.

Още на срещата в Лондон, организирана от Вирджиния Рекърдс като част от програмата на Жана Бергендорф в столицата на световната музика, Джеймс Артър споделя със Саня, че би се радвал много да пее пред българска публика и да гостува в предаването “X Factor“ у нас.

Неговата връзка с България е много специална, тъй като един от най-добрите му приятели е с български произход и му е разказвал много за страната ни. Само няколко месеца по-късно това вече е факт, а хилядите почитатели на британската звезда очакват с нетърпение да чуят кадифения му глас в София.

В момента Джеймс Артър работи върху втория си албум, а феновете му у нас ще имат възможност да разберат какви съвети ще даде той за пътя към успеха на прохождащите таланти в “X Factor“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It