Отново на училище с WORDS.bg

13
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

Отново на училище с WORDS.bg

След едно наистина “Супер Лято!”, ни позволете да Ви посрещнем в учебните зали подобаващо добре! Знаем, че ще оцените добрите намерения, които имаме към Вас, защото нагласата за училище след дъъълга ваканция е позната на всеки от нас. Трудно е, понякога мрачно, но не и при нас!

Включете се в новата ни кампания “Отново на училище с WORDS.bg” – кампания на Езиков център WORDS, Бургас, в която получавате безплатен учебник за избрания от Вас езиков курс, през месец септември.

Спестете до 35 лв. и се запишете за предстоящите ни курсове през септември и октомври!

 

Условия на кампанията: В кампанията “Отново на училище с WORDS.bg”, могат да участват настоящи и бъдещи курсисти на Езиков център WORDS. Кампанията важи за всички курсисти, които в периода 01.09.2014 г. – 30.09.2014 г. се запишат за предстоящите ни курсове, провеждани в периода септември – декември ( 01.09.2014 г. – 31.12.2014 г.) Кампанията важи за всички курсисти, които са се записали за курс през посочения период и са платили минимум ½ от редовната цена за съответния езиков курс. Кампанията е валидна само за курсисти, в групова форма на обучение, по следните езици: английски, немски, френски, италиански, испански, руски и турски. Кампанията не допуска замяна на учебника-подарък, срещу паричната му стойност. Кампанията не важи за специализираните курсове, които Езиков център WORDS предлага – курсове за сертификатни изпити и курсове с бизнес насоченост. Конкретните дати и часове на започване на дадена група ще бъдат уточнени допълнително, в зависимост от броя на желаещи за конкретния период.