Явката ДЛГ и Madmatic пускат физически копия на „Човекът, който се смее II“

1
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Новини) добавена: 05 Септември 2014 автор: Георги Събев

Малко повече от месец след издаването му, Явката ДЛГ и Madmatic пускат в продажба обещаните физически копия на новия им съвместен албум Човекът, който се смее II. Ако изпитвате непреодолимото желание да притежавате проекта на твърд носител, начините да го направите са няколко.

Ако сте сред почитателите на Явката ДЛГ и Madmatic, които не живеят във Варна или нямат възможност да отскочат до морската столица, може да изпратите имейл на [email protected], в който да впишете трите си имена, адреса си и телефон за връзка. Доставката ще бъде извършена чрез куриер.

Тези от вас, които се подвизават във Варна, могат да отскочат или до Studio 21 на ул. „Генерал Киселов“ 21, или до Suspect Shop, намиращ се на ул. „Шейново“ 24, и да закупят своя диск на място. Точните локации и на двата обекта може да видите на съответните карти, които ще намерите на дъното на статията.

Физическото копие е на символична цена от 10 лева. В нея не влизат разходите по доставката, които се поемат от получателя. Ако по някаква случайност сте пропуснали да чуете Човекът, който се смее II или все още имате колебания дали да го закупите, ето ви 16 причини да подкрепите варненските артисти.

 

Студио 21

 

Suspect Shop