Daisy Dream от Marc Jacobs

3
Добави коментар
jpenchev
jpenchev

След огромния успех на Daisy, Lola, Dot и Honey, Marc Jacobs лансира напълно нов аромат в ексцентричната си вселена от парфюми – Marc Jacobs Daisy Dream. Превъзходното ухание е новото допълнение към прословутата Daisy серия , силата на ароматите на Marc Jacobs, известни с ефирната си елегантност.
Вдъхновен от безгрижните и спокойни дни, Daisy Dream е жизнерадостен плодово-флорален аромат с леко изразени „сини” нотки и неочаквано кремообразна база. Цялостният ефект, който носи парфюмът е превъзходно-невинен и напълно очарователен.
Daisy Dream е дело на създателя на оригиналния аромат Daisy, Alberto Morillas (известен също с Kenzo Flower, Lancome Miracle, Versace Bright Cтrystal), в сътрудничество с парфюмерите Ann Gottlieb и Marc. Вдъхновен от мечтите на безкрайните полета, осеяни с маргаритки и сините небеса, ароматът представя новия свеж фасет на безгрижното очарование на Daisy. Въпреки , че спада към същата плодово-флорална категория това е напълно различна от оригиналния аромат течност с въздушноста която го отличава.

Във връхните нотки доминира изключителната свежест на грейпфрут и круша, съчетани с невероятната сладост на сочна къпина. За такова плодово начало е освежаващо-елегантен, като остава свеж и прохладен. Сърцевината е определено „синя”, като отделя страстните вълни от жасмина с чистотата на синя глициния и полъх на личи. Базата е мястото, където ароматът наистина „пее” – превъзходен полъх на кремава кокосова вода, съчетана с мускус, наподобяващ ухание кожа, както и бели дървета, които придават осезателно чувство, което приляга на кожата красиво.
А ако смятате, че ароматът ви звучи красиво, флаконът на Daisy Dream може да спре дъха ви. Създаден от тежко стъкло със загладени, заоблени ръбове, дизайнът е някак по-пораснал в сравнение със скорошните предложения Marc Jacobs. Капризният стил, с който са известни ароматите на Marc Jacobs, се характеризира с подобния на дантела от маргаритки дизайн, наметната върху раменете и със сферичната шапка с точки от златни и бели маргаритки (предлага се във флакони от 50 ml и повече). Изпълнен с небесносиня течност, която поражда асоциации с безоблачните летни дни, Daisy Dream се чувства поласкан да я носи.