Дамските дрехи и обувки на кариеристката

15
Добави коментар
joy88
joy88

Ако желаете да промените своя имидж в работата и да подновите гардероба си, сега е моментът да го направите.

Ще изброим 10 дамски дрехи, които да определят основата на работния Ви гардероб.

1. Първо трябва да си закупите две сака в тъмни цветове. Най-добре е те да бъдат комбинирани с подходящи панталони или поли. Идеята е да могат тези дрехи да се носят както поотделно, така и заедно в различни комбинации. Важно е десените на закупените дрехи да бъдат съвместими. За да бъдат завършени комбинациите купете си елегантна фланелка или блуза без яка в подходящ цвят за да могат да се направят различни комбинации. Добре е сакото да бъде в неутрален цвят. За такива цветове се приемат черен, сив, тъмно син, кафяв и др. И все пак цвета трябва да Ви отива и да Ви харесва. Едното сако трябва задължително да бъде дюс, а другото сако може да има леки шарки в същата гама.

2. Да купите няколко копринени ризи с дълъг ръкав. Изберете подходящи цветове, които да отиват на саката.

3. Елегантно сако с изчистена кройка, което да е с добро качество и добре да се съчетава с основните комбинации. Сакото може да закупите и заедно с пола като костюм. Полата може да бъде в същия или друг подходящ цвят.

4. Дълга пола в основен цвят, която да може да се съчетава с изчистено горнище и подходящи обувки.

5. Комплект сако и фланелка в подходящ цвят.

6.Класическа бяла риза с дълъг ръкав. Тази дамска дреха е винаги елегантна, изглежда професионално и отива на всичко.

7. Поло или полу-поло с къс или дълъг ръкав, което трябва да бъде в неутрален цвят, за да може лесно да се комбинира с останалите дрехи.

8. Елегантни обувки, които да бъдат затворени или отворени само при пръстите или петата, а цвета им да бъде основен и неутрален, за да може да се съчетава с дрехите.
9. Накити, които да бъдат по-изчистени.

10. Бельо. Въпреки, че не се вижда, то придава добър вид на дрехите. Бельото трябва да бъде удобно и не бива да прозира под облеклото или да изкривява линията на дрехите.