Конкурси всякакви: Спечелете iPod Touch или 12 комплекта продукти от Nivea

14
Добави коментар
pgp

Краен срок – 30 септември 2014

Разгледай актуалният бюлетин на Nivea, абонирай се за него и можеш да спечелиш комплект от 10 продукта на Nivea за цялата година, или голямата награда iPod Touch 8GB.

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на NIVEA България във Фейсбук и да изпълни три стъпки: 1) да разгледа настоящия бюлетин на NIVEA; 2) да въведе статията, която най-много харесва; 3) да се абонира за месечния бюлетин на NIVEA на nivea.bg
Изпълнението на тези стъпки гарантира на абониралите се потребители участие в томболата за наградите в промоцията „Виж, Абонирай се, Спечели!“.

Участието в Промоцията не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

Награди:

12 комплекта от по 10 козметични продукта на NIVEA и 1 брой iPad Touch 8GB, представени в раздел „Награди” на промоционалното приложение „Виж, Абонирай се, Спечели!“.

Промоцията включва определянето на принципа на томбола на Участници, които печелят  наградите(„Печеливши участници“). Определянето ще бъде извършено 01.10.2014г. и в него ще бъдат включени всички участници в играта, които са изпълнили трите стъпки в приложението „Виж, Абонирай се, Спечели!“.

Печелившите участници ще получат наградите си на предоставените от тях пощенски адреси по куриер до 10 работни дни от получаването на съобщение на e-mail адресите, с които са регистрирани в абонаментната форма за бюлетина на NIVEA .

Награда ще се предостави само на Участник, чиято регистрация е валидна. Валидна е всяка регистрация, направена от Участник при точно спазване на настоящите Официални Правила.