ЕОС Матрикс

13
Добави коментар
reverie
reverie

ЕОС Матрикс е водеща компания в областта на изкупуването на вземания в България. Компанията е основана през 2002 г. като си партнира с редица водещи банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании, както и с множество други фирми. От 2013 г. компанията е регистрирана като Финансова институция към БНБ. Освен това, ЕОС Матрикс е регистрирана като Администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни и притежава внедрена система за управление на информационната сигурност BS ISO/IEC 27001:2005. Като член на Международната асоциация за събиране на вземания (ACA International – USA) и Асоциацията за кредитни услуги (CSA – UK), компанията подбира и прилага в България най-добрите практики и технологии за управление на вземания.  Компанията членува и в Германо-българската индустриално-търговска камара, както и в Американската търговска камара в България.

ЕОС Матрикс е част от ЕОС Груп (EOS Group) – водещ международен доставчик на финансови услуги, с основен фокус върху управлението на вземания. ЕОС поддържа високи стандарти при събирането на вземания и при защита на интересите на кредитори и потребители. Към настоящия момент групата има над 50 подразделения в над 25 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Адрес
ул. Рачо Петков Казанджията № 6, ет. 6 София 1766 Тел:   +359 2 976 0800 Факс: +359 2 489 9468 уебсайт: bg.eos-solutions.com e-mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Предлагани Услуги
• Изкупуване на портфейли от просрочени вземания