Как да си направя онлайн магазин?

1
Добави коментар
holandeca
holandeca

Здравейте! Може би повечето от вас, които четете този пост, имате собствен бизнес или просто бихте искали да имате онлайн магазин. В последно време, онлайн търговията набира висока скорост и конкуренцията става все по-голяма.

Ако вече имате собствен бизнес, но нямате онлайн магазин, не се бавете с решението си. Присъствието на бизнесът Ви в Интернет е много важно за развитието на фирмата Ви. Ако пък все още нямате бизнес и искате да се специализирате в онлайн търговията, не се бавете, а вашият сайт.

Първото и най-важното нещо за развитието на магазинът е външният му вид. Той трябва да грабне клиента още от първото му посещение. Дизайнът трябва да е опростен, управлението трябва да е лесно, а цените да са конкурентни.

Освен външният вид, сайтът Ви трябва да е добре оптимизиран за търсачките. Те ще ви помогнат за повишаването на продажбите. Колкото повече посещения от търсачка имате, толкова процентът за една завършена поръчка е по-голям!

Проблемът идва, когато Вие сте осъзнали тези неща, а нямате нужните знания за да осъществите идеята си за перфектният онлайн магазин. Точно тук, аз мога да ви помогна. На съвсем ниска цена, мога да създам перфектният магазин. Като бонус, мога да добавя за вас до 10 продукта по желание.

За да поръчате своят онлайн магазин или блог, свържете се с мен чрез контактната форма или на email me[at]nikolaweb.com