Гадателката на Берлускони: Какъв човек сте според цвета на очите

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Няма как да не сте чували поне веднъж за невероятната способност на Теодора Стефанова да вижда в бъдещето. Гадателката, която получава своята дарба „благодарение” на тежка катастрофа, последвана от кома, се прочу като един от най-приближените съветници на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Преди време ви разкрихме какво говори за вас любимият ви цвят според ясновидката. Днес, специално за jenite.bg, Теодора Стефанова ни отвежда в един мистичен свят, разкривайки какви хора сме според цвета на очите.

„Очите винаги „говорят”. Затова и техният цвят е отражение на аурата и чувствителността на даден човек.”

Сини „Хората, които притежават очи с такъв цвят, са надарени със синя аура. Техният поглед е изключително дълбок, но едновременно с това и игрив. Те не успокояват, а носят усещане за стихийност. Могат да ви завладеят за миг, сякаш „потъвате” в тях.”

Thinkstock/Guliver

Кафяви „Тези очи са топли, благородни и носят чувство за спокойствие и сигурност. Притежателите им са изключително емоционални и чувствителни. Точно затова понякога не им достигат сили, за да се справят с проблемите.”

Thinkstock/Guliver

Пъстри „Точно както очите им се променят в зависимост от светлина и цветове, така и техните настроения са доста непостоянни. Въпреки това, тези хора са безкрайно креативни и артистични. Будят доверие у околните, но и често биват подлъгвани заради собствената им наивност.”

Thinkstock/Guliver

Черни „Притежателите им имат силно изразен характер. Увереността им може да ги отведе до неподозирани висоти. Родени са, за да бъдат лидери. Всяват респект у околните, погледът им е пронизващ.”

Thinkstock/Guliver

Зелени „Не е случаен фактът, че често ги сравняват с котешки поглед. Те са свенливи, интересни и загадъчни. Аурата на тези хора също е зелена, а както знаем, този цвят винаги носи спокойна енергия.”

Сиви „Тези очи се срещат изключително рядко, затова са и много специални. Зад тях винаги стои една ерудирана, духовна и прозорлива личност. Тези хора никога не идват напразно на този свят, имат важна мисия, която трябва да изпълнят.”

Thinkstock/Guliver

Ако този материал ви е харесал и искате да четете още подобни статии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!