3 напитки за ускоряване на метаболизма

14
Добави коментар
blues_woman
blues_woman

За ускоряване на метаболизма опитайте тези три напитки, които ще ви освободят от всички излишни килограми

3 напитки за ускоряване на метаболизма

Ако се опитвате да отслабнете, ускореният метаболизъм ще ви помогне да се справите с този проблем, без да изчерпите себе си с тежък глад или диети. Напоследък се появиха много от магични лекарства за ускоряване на метаболизма, повечето от които са чисто шарлатанство.

В началото трябва да разберем какво е метаболизъм (обмяната на веществата). Говорейки на разбираем език -метаболизмът е скоростта, с която тялото изгаря калориите. Хората, които се хранят здравословно и спортуват имат добър метаболизъм. Другите, които стоят пред компютъра и на дивана нямат добър метаболизъм. Може да помогнете на тялото ви да изгори ненужното, като му помогнете с няколко природни продукта, съчетани с леки, физически упражнения.

Първата рецепта за ускоряване на метаболизма е следната: Необходимо е да се нареже ситно една ябълка, налейте 300 мл вряла вода и добавете една чаена лъжица канела на прах и оставете да престои на хладно място в продължение на два часа. Вкусната и ароматна напитка се консумира преди сън. Тази комбинация ще ви позволи да ускорите обмяната на веществата, да отделите изишните течности и лесно да изгорите мазнините.

Втора рецепта за ускоряване на метаболизма и подобряване на храносмилателния тракт: в една чаша кисело мляко се добавя една равна чаена лъжица канела на прах, мед и джинджифил, колкото едно кутре. Джинджифила се реже наситно или може да се добави настърган. Всичко се разбърква добре и се приема сутрин и вечер на гладно.

Трета рецепта за ускоряване на метаболизма и укрепване на организма: сварете 300 мл натурален зелен чай, добавете към него равна чаена лъжица канела, мед и лимон. Лимонът може да е повече от необходимото. Пие се сутрин и вечер, като вечерта се слага по-малко лимон, отколкото сутрин.