Конкурси всякакви: Спечелете 20 чифта дизайнерски кецове и всяка седмица 5 кутии KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 12 октомври 2014

Награди, които ще бъдат изтеглени след приключавне на играта -20 чифта дизайнерски кецове брандирани с марката KIT KAT .

Седмични награди- 5 кутии KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел 6 броя х 42 грама.

В Играта „Опитай Двете Страни на Почивката с KIT KAT® “ участват всички потребители, които имат право на участие; имат създаден Facebook акаунт на https://www.facebook.com и се регистрират със собствено име и e-mail адрес в създадената апликация.
До финал се допускат участниците, качили своя авторска снимка на https://www.facebook.com/KitKatbg , в която се показва как конкретното лице си почива в типичната поза за почивка: вдигнати крака в приятна за него среда, с две различни обувки, изразяващи двете страни на неговата почивка. Само снимките достигнали минимум двадесет (20) харесвания (лайкове) на https://www.facebook.com/KitKatbg ще получат шанс за класиране в играта за големите награди (двадесет чифта дизайнерски кецове). На седмична база един (1) от всички качили своя снимка с описаната по-горе поза и в размките на конкретната седмица, ще има възможност да спечели 1 кутия KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел 6 броя х 42 грама. Играта „Опитай Двете Страни на Почивката с KIT KAT® “ изисква допълнителна регистрация чрез посочването на две имена и e-mail адрес.

По време на активността снимите, които ще бъдат качвани от участниците стъпка по стъпка ще формират дигитално KIT KAT лого, като снимките събрали най-много харесвания ще се съсредоточат в централанта част на логото и ще бъдат в по-голям размер и по-видими от останалите. След края на активността дигиталното лого ще бъде използвано за различни събития.

С участието си всички участници дават съгласие, че техните снимки могат да бъдат използвани от Нестле България АД за рекламна дейност в рамките на 6 месеца след изтичане на играта.

Наградите- 20 чифта дизайнерски кецове ще бъдат изтеглени на 13.10.2014г. от комисия от трима членове- 1 (един) присъстваш от агенция HUTS JWT и 2 (двама) от Нестле България АД. на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници качили своя авторска снимка и събрали 20 харесвания на нея. Спечелилите ще бъдат двайсетима (20) в края на активността, като съответно всеки от тях ще получи по един чифт специално произведени за него брандирани кецове.

През всяка една седмица от активността, един от всички участници ще печели една кутия KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел 6 броя х 42 грама на случаен принцип по начин и от комисия описани по-горе. Седмичните награди ще бъдат теглени съотвено на 15.09, 22.09, 29.09, 06.10, 13.10.

Спечелилите участници, ще бъдат уведомени чрез e-mail на посочения от тях e-mail адрес при регистриране в апликацията. В тази връзка организаторът ще помоли за допълнителна информация ( телефон и адрес), които да спомогнат изпращането на наградата.