stomcenter: Какви зъбни протези да изберем?

1
Добави коментар
delga
delga

В случай, че сте загубили голяма част от зъбите си, вие вероятно изпитвате дискомфорт при хранене и сте понижили вашето самочувствие. Добре е да помислите за подходящи методи за заместване на липсващите зъби.

Безспорно благодарение на добри и удобни зъбни протези вие имате възможност да си върнете самочувствието и качеството на живот. Протезирането може да се окаже чудесна възможност за вас в личен и професионален план, защото вие ще подобрите социалните си контакти, ще се усмихвате повече, ще се чувствате отново добре.

Ако пред вас стои въпроса на какви зъбни протези да се спрете, вие можете да потърсите професионалните съвети на дентални специалисти, които ще ви насочат към най-доброто конкретно за вас. При консултирането по въпроси отнасящи се до протезиране, стоматолозите се съобразяват с вашите финансови възможности и желанието ви да възстановите естетичността и естествеността на вашата усмивка. Съвсем не е маловажен и въпроса до колко удобни и подходящи конкретно за вас ще са зъбните протези, които ще ви бъдат поставени, а така също и начините на поддръжка.

За да водите пълноценен начин на живот и да имате отново естетически издържан външен вид, вие се нуждаете от съвременни зъбни протези. В Европа отдавна вече не се предлагат старите видове с кукички, които са изключително неудобни и причиняват болка  при хранене.

Ако имате възможност, изберете съвременни протези, които не се разместват и не ви карат да се притеснявате от изпадане. Тяхна особеност е, че те са изградени с подвижни стави и по функционални модели, което ги прави много удобни и близки до естествените зъби. Този вид протези няма да ви създават дискомфорт при дъвчене на храна, няма да ви притесняват при общуване с хората, ще подобрят вашия външен вид и ще ви помогнат да се почувствате по-добре. Не на последно място, зъбните протези с подвижни стави са доста дълготрайни, което ги прави желан избор за пациентите. При правилна поддръжка вие можете да ги ползвате доста дълго време, така че инвестицията в тях напълно си заслужава.

Вместо заключение ще си позволим да ви посъветваме да се придържате към съветите на вашия стоматолог и да изберете този вид протезиране, който той е преценил като най-добър за вас.