Конкурси всякакви: Спечелете ваучери на стойност 500 лв., 200 лв. и 50 лв. от мебели Виденов

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 9 октомври 2014

Регистрирай се за наградите и предложи най-уникалното място, на което искаш да видиш диванчето.

Наградите в Играта са следните:

Награда № 1 – Ваучер за пазаруване на продукти от Мебели Виденов на стойност 500 лв – 1 бр.

Награда № 2 – Ваучер за пазаруване на продукти от Мебели Виденов на стойност 200 лв – 1 бр.

Награда № 3 – Ваучер за пазаруване на продукти от Мебели Виденов на стойност 50 лв – 2 бр.
Ваучерите могат да бъдат използвани еднократно от клиенти на „Мебели Виденов“ след тяхното получаване. Тяхното използване може да стане само в случаите на покупка на продукти от магазинната мрежа на „Мебели Виденов“. Сумите от ваучерите не се изплащат, а служат само и единствено в намаление от цената на избраните от собствениците на ваучерите продукти от „Мебели Виденов“. При загуба на ваучера, фирмата „Мебели Виденов“ не носи отговорност и няма задължения за преиздаване на ваучери. Относно условията за ползване на ваучерите може да се свържете с представител или служител на „Мебели Виденов“ на телефон 0700 8 90 92

В края на Играта ще бъдат раздадени пет броя награди, като чрез томбола ще се определят четирима различни печеливши участника.

Всеки Участник, регистриран и отговарящ на условията по-горе, участва в томболата.

С регистрация, един Участник може да спечели само една награда в Играта.

След спечелване на награда от страна на един Участник, неговата регистрация се изважда от томболата и той не участва повече в нея.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на Участниците и на случаен принцип ще бъдат избрани три  в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тях.

Печелившите Участници (име, фамилия, град – съгласно регистрационна форма) ще бъдат обявявани в таб „Победители“ в приложението за Играта до една седмица след датата на теглене на наградите.

В срок от три работни дни, считано от датата на теглене на наградите в Играта, Организаторът ще се свърже с печелившите Участници по e-mail, които Участниците са посочили в регистрационната си форма за участие в Играта. Ако печелившите Участници не бъдат открити на посочените от тях данни за контакт до три пъти в рамките на срока от три работни дни по предходното изречение, Организаторът може да прекрати опитите си да се свърже с тях.