Деси Цонева се фука с ново гадже! Вижте кой е избраника й!!

8
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Дъщерята на Митко Цонев- Деси вече се фука с новото си гадже и реши да се похвали пред приятелите си във фейсбук за своето любовно щастие, като публикува снимка с новата си любов от морето. Деси побърза да уточни, че снимката е правена по време на сватба. На фотоса, който пусна в социалната мрежа, Деси целува половинката си страстно и по всичко личи, че се чувства истински щастлива с мъжа до себе си. Оказва се, че

Advertisement:

възлюбеният й не е българин и носи името Зак Коен. Някои от приятелите на Деси дори се усъмниха, че тя се е венчала тайно за него. Но това всъщност си останаха само предположения, защото Деси отрече това и побърза да съобщи, че те са само гости на сватбеното тържество. За момента Деси е решила да не разкрива повече подробности около връзката си със Зак и да я запази възможно най-далеч от медийното пространство.

Отностно отношенията си с бившия си съпруг Янчо Таков-младши, тя е доста лаконична. В интервю за списание Story, Деси уточни, че е прекратила окончателно всякакви контакти с него и не изпитва желание да разговаря нито с Янчо, нито със семейството му. Двамата имат син, който в момента живее с нея. Той самият вижда изключително рядко баща си, като самата Деси сподели, че това се дължи на липсата на желание да общува с него.