Описаха несбъднатите предсказания на баба Ванга в книга! Вижте ги!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Вангелия- Красимира в своя книга, свързана с пророчествата на Ванга. В книгата си, Красимира разказва как един от най-близките приятели на Гагарин – Вячеслав Тихонов, е имал изключително плашещо преживяване, малко преди космонавта да се спомине. При него е отишъл самия Юрий и му е казал да си купи будилник, който да му напомня за него, защото времето му изтича и той скоро ще се отиде. Тихонов обаче не повярвал на думите на Юрий и така ѝ не си купил часовник. Не след дълго,  руски журналист отишъл при

самият Вячеслав, за да го попита има ли нещо вярно в думите предадени от Ванга, а той категорично отрекъл да има дори малка доза истина в писанията на Красимира.

Друг пример за несбъднато пророчество на Ванга е случай от 80-те години на миналия век, когато хлапета изчезнали безследно във Волгоград. Тогава техни близки отишли при великата българска пророчица, за да разберат къде са децата им, а тя им отговорила категорично, че са живи и здрави, и скоро ще се приберат, но това така и не се случило.