МелиЛакс Педиатрик микроклизма за кърмачета и деца 6бр х 5g

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Мелилакс Педиатрик е показан за лечение на запек при деца и кърмачета, дори и в случаи на висцерална свръхчувствителност (синдром на раздразнените черва), фисури и хемороиди.Продуктът освобождава червата и намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, които се проявяват в случай на запек.

Балансираното действие, безопасността и поносимостта правят Мелилакс Педиатрик изключително подходящ продукт за кърмачета и деца. Продуктът е подложен на стерилизационен процес, което прави безопасно неговото използване при кърмачета.

Начин на действие:

Мелилакс Педиатрик е продукт на основата на мед, който съчетава балансирано изхождащо действие + предпазно успокояващо действие. Мелилакс освобождава червото без раздразняване, като същевременно предпазва ректалната лигавица.

Двойното действие на Мелилакс се дължи на Promelaxin ®, комплекс от нектарен мед и манов мед, специално подбрани и обработени в съответствие с тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатени с полизахаридна фракция от алое и слез.

Активни съставки:

Promelaxin ® комплекс от мед и алое,  полизахаридна фракция от алое и слез.

Дозировка:

Кърмачета от 0-1 година: половин микроклизма от 5 g, при нужда.

Деца от 1-3 години: 1 микроклизма от 5 g, при нужда.

Деца от 3-12 години:1 микроклизма от 5 g, при нужда. В случай на упорит запек, прилагайте 2 дози едновременно.

Начин на приложение:

Нанесете няколко капки от продукта в перианалната зона и вкарайте деликатно наконечника в дебелото черво. Натиснете докрай микроклизмата и в края на апликацията я задръжте натисната до пълното изваждане на наконечника, за са се избегне реабсорбиране на продукта.

Предупреждения:

Мелилакс Педиатрик не трябва да се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. 

Прочети още