Ужас! Цветелина Янева се появи с надута уста! Бие ли я Делян Пеевски?!

6
Добави коментар
informiran365
informiran365

Какво се случва с устата на Цвети Янева?!

Красивата поп-фолк певицат Цветелина Янева лъсна на участие с доста странни устни. Фенове, които бяха дошли да ѝ се порадват, дори коментирали помежду си, че певицата изглежда някак странно и даже смешно, защото джуките ѝ са страшно издути и с белези по тях.

Естествено, всички си помислиха, че Цвети за пореден път се е подложила на поредната процедура за увеличаване на устните. Всички знаем, че това не е и единствената ѝ корекция по лицето

Advertisement:

Advertisement:

и тялото ѝ. В случая обаче се забеляза, че певицата не е прибягвала до поредната доза ботокс, а на места устните ѝ дори са като раздрани, което предизвика доста коментари в чалготеката.

Фенове на певицата с интерес я дзяпнали в устата и се чудили бита ли е, хапана ли е, какво и е, писаха колегите от kliuki.net. Едни предполагаха, че Делян Пеевски се е развихрил в леглото и от страст е нахапал устните на Янева. Други, пък, се запитаха, дали Цвети Янева не е отнесла някой и друг шамар

през муцуната от скандалния депутат. Въпреки, че певицата не веднъж е коментирала, че с Делян много се обичат, нищо чудно след някой спор да си е отнесла шамарите. Това няма да е първият случай, в който ще се говори за подобно нещо. Не отдавна се разчу клюката, че Делян не се отнася много добре с Цвети, но пък тя търпяла, защото много ѝ помагал професионално и финансово. Дали, наистина, от време на време е принудена да търпи някой и друг шамар не е ясно, но в никакъв случай не е изключено.