One Shot: Гарджока (E.C.C.C.) – E.C.C.C. (Епизод 009)

1
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Хип-Хоп/Рап) добавена: 18 Септември 2014 автор: Георги Събев

След One Shot видеото на Керанов, поредицата на Facing The Sun поема в коренно различна посока и представя епизод 9, с участието на Гарджока от E.C.C.C.

Действието се развива в блок 52, кв. Славейков, Бургас, където е израснал рапъра. Гарджока слиза по етажите на постройката и среща своите верни приятели, които от своя страна му осигуряват всичко, от което се нуждае – дрехи, обувки и дори огнестрелно оръжие.

Интересна случка от снимачния ден е, че по време на първите тейкове, при вида на участващите в клипа лица, техния инвентар – пистолети и ятагани, и форсиращите коли, живущите в блока се обръщат към полицията. За щастие, след като органите на реда пристигат, снимките продължават благодарение на насъбралата се публика, която се застъпва за изпълнителя и потвърждава, че всичко е просто клип.

Иначе тракът носи заглавието „E.C.C.C.“. Той е по инструментал на Били Хлапето, а за останалата част от музикалната продукция се е погрижил X. Както обикновено, режисьор е Виктор Антонов – Rikk, а оператор е Томислав Михайлов – Чочо.

Това е предпоследния епизод от първия сезон на One Shot сериите на Facing The Sun. Очаквайте финалното видео на 2ри октомври.