Трагедия в живота на Мария Илиева преобръща живота й тотално!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Най-голямата трагедия в живота на Мария Илиева е загубата на нейния баща, която певицата преживява изключително тежко. След като успява да се съвземе от загубата на един от най-близките си хора в живота, Мария става излючително силна личност. И това днес твърдят всички, които я познават, включително и нейната майка. Бащата на Мария почина преди две години от раково заболяване. Тогава певицата трудно понесе случилото се, тъй като през целия си живот е имала много силна

Advertisement:

връзка с баща си. Въпреки че той и нейната майка се развеждат още когато чаровната изпълнителка е само на пет години, тя никога не е спирала да поддържа топли отношения със своя баща и винаги го е обичала безкрайно много. И това продължава дори до ден днешен и ще продължи завинаги. Самата Мария споделя, че загубата на родител е най-тежкото в живота на всеки човек. Певицата си спомня за баща си като изключително слънчев човек, който никога не е говорил за своята болест.

Въпреки че си е отишъл за кратко време, Мария разкри, че ще го запази в сърцето си завинаги. Преживяването на такава трагедия помага много на изпълнителката да изгради силен характер, разкрива майка й в ефира на Нова телевизия. След всичко, което преживява, Мария знае как да се справя с всяка трудност, която се изпречи на пътя й и днес тя е убедена, че може да постига всичко в живота си сама, защото е сигурна, че баща й непрекъснато я напътства и помага някъде там, отгоре.