Най-готините филми през 2014

8
Добави коментар
radoslav.yordanov.92
radoslav.yordanov.92

Filmi 2014,Новите филми за 2014 с бг аудио от замунда.нет и филми-2014.ком,movies 2015

Най-готините филми през 2014

Кои са най-готините филми през 2014
2014 година върви към своя край и до този момент излязоха доста сериозни филми, които приковаха вниманието на бокс офис класациите. В тази статия, ще ви запознаем със списъка на най-готините филми според изданието Deadline за първата половина на тази година.
Краткият, но съдържателен списък е изготвен преди излизането на „Transformers: Age of extinction“, който спечели над 100 милиона щатски долара. Но нека не губим време и разгледаме останалите претенденти.
До този момент „ Лего: Филмът“ е на челно място със спечелени 69 милиона долара още през първия уикенд и над 256 млн обща сума. До него се нарежда „Капитан Америка: Зимният войник“, който удари съща 256, 7$ приходи. Наистина впечатляващи бюджети, на които всеки би завидял.
Трети в класацията се нарежда „X-Man: Days of feature past” със завидните 216,7$ успех. Филмът бе очакван от милиони зрители по целия свят, като първоначалните прогнози бяха за по-голяма печалба.
Четвърто и пето място се паднаха на „Amazing Spider-Man 2“ и „Godzilla” съответно с 199,510,835$ и 194,983,388$. Горе споменатият Трансформърс се появи на 27 юни по големите екрани и удари всички до тук споменати продукции с огромните си печалби.
В по-голямата си част изложените филми представиха на зрителите феноменални специални ефекти и добра актьорска игра, макар на моменти зрителите да очакваха повече. Компютърната анимация и звук обаче не са единствените неща, които хората искат да виждат, така че авторите могат да се замислят над мнението на критиците.
Кратко обобщение от автора:
До края на 2014 година остават още три месеца, в които ще се появят още стойностни заглавия. Очаквайте подробен анализ на печалбите и какво ни предложиха самите продукции. По-важното е ние като обикновени киномани да се забавляваме с любимите си герой и да знаем, че образите от детството ни отново оживяват, така както винаги сме искали да бъде.Скоро и каталог с филмите за 2015 година.