Цеци Красимирова заеба Гонзо, този път завинаги

7
Добави коментар
radoslav.yordanov.92
radoslav.yordanov.92

Цеци Красимирова заеба Гонзо, този път завинаги

 

Манекенката Цеци Красимирова за пореден път е върнала Гонзо при жена му, твърди последната клюка. Любимата на Георги Иванов-Гонзо Цеци Красимирова за пореден път заряза футболиста при съпругата му, пише Слава. Двамата са скъсали отново интимните си отношения и тя се е върнала в Испания. Там манекенката, която буквално живее втори живот, живя в последните години и след кратък престой у нас, решила, че иска да се върне окончателно и да гради бъдещето си там.
Цеци дори се записала в университет в Барселона, за да изкара висше и да си намери сериозна работа, пише “Слава”. В момента тя продължавала да издържа себе си и дъщея си с моделство и не се оплаквала от липса на пари. Светски хроникьори припомнят, че началото на връзката между Цеци и Гонзо е някъде в края на 90-те и въпреки различните перипетии, уж раздели и промени в живота двамата продължават да делят една постеля.
През 2012 г. Цеци официално обяви публично, че вече е напълно сама и гледа напред в живота с надеждата да намери истинската любов. Макар моделката да не спомена ясно, че се е разделила със звездата на „Левски“, на всички стана ясно, че двойката е прекратила отношенията си. Според запознати това се случило, след като съпругата на Гонзо – Мариета, го заплашила с развод и съд, тъй като се уморила от дългогодишните му изневери.

Публикувайте вашата история чрез facebook и споделете