Адвокат Наказателно право. Адвокат Гражданско право. Адвокат Андонов.

1
Добави коментар
RINGO_ALFA
RINGO_ALFA

 

  АДВОКАТ АНДОНОВ

 

Кантората на адвокат Андонов гарантира високо ниво на правните услуги, съобразени с Европейските стандарти на закона като цяло.

Кантората на адвокат Андонов предоставя правна помощ и съдействие, като следва принципите на индивидуален подход към всеки клиент, спазване на строга конфиденциалност, предоставяне на клиентите пълна информация за вземане на решения, взаимно доверие.

Справяне с предизвикателствата, и сложните казуси.Коректност, и всеотдайност , открито и честно общуване с клиента.

Кантората на адвокат Андонов, оказва правна помощ и съдействие на всеки един гражданин на Република България, без значине от социалния му статус, вероизповедание, раса и пол.

Кантората на адвокат Андонов оказва правна помощ и съдействие както на български, така също и на чужди граждани.

В този сайт ще намерите информация относно дейността на кантората, сферите от правото, в които може да Ви бъде оказана помощ и съдействие, консултиране.

Тук ще намерите и информация относно минималните адвокатски възнаграждения, определени с наредба от ВАС. Важно е да знаете, че заплащането не може да бъде под така определените минимални възнаграждение с тази наредба.

Смята се, че адвокат може да е необходим само в случай на проблеми със закона. Този възглед не е съвсем верен. Разбира се адвокатът е важна фигура в съдебните производства. Въпреки това функцията на адвоката не е ограничена само в това. Адвокат може да бъде необходим в най-неочаквани ситуации. Компетентен адвокат може да спаси своите клиенти от безпокойството и от излишни финансови разходи в различни ситуации. Адвокат може да Ви помогне в сделка с недвижим имот; при разрешаване на семейни спорове. Може да Ви помогне да възстановите свое право и др.