Део, Лео, Играта и Рафи във филм за сладката страна на нещата

3
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Део, Лео, Играта и Рафи във филм за сладката страна на нещата

 Новият проект на 4D е най-мащабната им видео продукция до момента. В нея специално участие има изцяло обновената вафла NESTLE® МУРА®  с нова рецепта и още по-вкусен, истински шоколад.

„В нашия филм“ е името на третия сингъл на Део, Лео, Играта и Рафи, в който те за пореден път поставят усмивки върху лицата на феновете с авторските си текстове. Песента е по музика и аранжимент на Петър Костов /Бате Пешо/, а впечатляващият клип, продуциран от Вирджиния Рекърдс, е дело на топ режисьора Павлин Иванов-Bashmotion.

Вече доказалите се като блестящи актьори в общите и самостоятелните си проекти 4D са се разавихрили в музикална продукция с мащаб, достоен за Холивуд. За сюжета на видеото загатва самото заглавие – артистите са приятели, които изпълняват главните роли във филм с неочакван край. Део се въплъщава в отшелник, Рафи е поп-звезда, Играта се отдава на хазартни развлечения, а Лео е глава на голяма италианска фамилия. Всички те се оказват тайни агенти под прикритие, които са призовани да се съберат в секретната си база и да подготвят специална мисия – спасяването на тайнствената и екзотична Лейди М, в чиято роля е приятелката на Део в реалния живот Мариана Станчева.

В образа на злия гений, който е отвлякъл и държи като заложница красавицата, е актьорът Антоний Аргиров. Четиримата „актьори“ гледат впечатляващата продукция на голям екран в луксозния, обзаведен с ултрамодерна техника VIP салон на кино Cine Grand – Tsar Lounge.

Присъствието на моделите от агенция Visages придава допълнителен блясък на част от сцените. Хеликоптер, чисто нови Jaguar и Range Rover, добре възпитано магаре и един позакръглен пощенски гълъб са сред останалите „персонажи“ в музикалното приключение.

Развръзката на историята обаче не е в самото видео, а в рекламата на основния партньор на проекта – вафла „Мура“, чието излъчване предстои в телевизионния ефир до броени дни. Истинският финал на историята пък ще стане ясен в удължената онлайн версия на рекламния клип.

„Да работиш в екип е богатство, а когато работиш с Део, Лео и Играта вече става безценно“, коментира Рафи. „Целият процес от идеята която ни хрумна в една хотелска стая в Пловдив до премиерата на малкия и големия екран е изпълнена с толкова много моменти, случки, спънки, смях и проблеми, които са достойни за цяла книга (която може би ще е реалност някой ден) и не бих ги заменил за нищо. Благодарности и на екипа зад кадър… Велики сте!“

„Прекарахме си жестоко по време на снимките! До този момент не сме правили толкова мащабно видео. Мина година от записа на песента до създаването на клипа, така че благодарим на NESTLE® МУРА® за доверието и подкрепата. Повечето идеи в клипа са наши и затова му се радваме много“, казва Део за продукцията.

Лео го допълва: „Страхотно се работи с момчетата, с тях винаги се разбираме бързо за нещата, които правим и много се забвляваме. Същото се отнася за актьорите, статистите и големия екип от супер професионалисти.“  

Играта също споделя гордостта си от проекта: „Тази малка радост ми донесе още по-голяма радост! Това е видео, което ще се помни и ще се гледа и след много време. 4D се превърна в институция на смеха и удоволствието и само привилегированите могат да са част от нея. Това, разбира се означава, че всички усмихнати и позитивно настроени хора, са добре дошли да се присъединят към нас“.

Ексклузивната премиера на видеото е във фейсбук страницата на NESTLE® МУРА®:  https://www.facebook.com/MURABulgaria

От 24-ти септември видеото ще бъде достъпно и през всички останали платформи за видео стрийминг, както и в музикалните канали в страната.