Гравиола в борбата с рака

1
Добави коментар
biomall
biomall

Гравиолата или наричано още Гуанабана е дърво с изключителни полезни свойства. Листата му съдържат антиканцерогенни или цитоксични активни съставки. Наричат се още ацетогенини, а изследванията доказват, че те действат като елиминират раковите клетки, без да навредят на здравите. Или иначе казано, листата на Гравиола действат избирателно. Те могат да възпрепятстват растежа на злокачествените тумори на белия дроб и лимфната тъкан.

За какво помага Гравиола?

Гравиола и всичките части на растение имат уникално действие в  лечението на рак на дебелото черво, гърдата, стомаха, панкреаса, простатата, черния и белите дробове и бъбреците. Полезното действие на Гравиола ви предлага една много добра алтернатива, ако сте решили да не се подлагате на операция, кобалтотерапия. Гравиола идва на помощ дори и ако искате да спрете радио- или химиотерапията и техния отрицателен ефект върху черния дроб и бъбреците. 
Още от преди много години, са доказани антиканцерогенните  действия на растението, както научно, така и практически. За химиотерапията се знае, че дискриминира здравите от раковите клетки, а това от своя страна води до отслабване на имунната система, а понякога и до странични ефекти като гадене, косопад, загуба на тегло и  др. 

Невероятното действие на Гравиола:

Гравиолата действа 10 000 пъти по-силно от химиотерапията. А за дървото казват че е чудотворен природен убиец на раковата клетка. Както разбрахме вече, за разлика от химиотерапията, веществата, извлечени от Graviola selectivelyhunts могат да унищожат само раковите клетки, и да запазят здравите клетки.
Уникалното противораково действие на дървото Graviola е било изследвано от преди много години. Но освен антираковото действие, Гравиола действа като широкоспектърен антимикробен агент за бактериални и гъбични инфекции, ефективен е срещу вътрешни паразити и червеи. Гравиола може да балансира кръвното налягане и действа добре още при депресия, стрес и нарушения на нервната система. Кога не трябва да употребяваме Гравиола, прочетете тук.