Ноктопластика Варна от Stella Nails – Ноктопластика Варна от Stella Nails

1
Добави коментар
webideabg
webideabg

НОКТОПЛАСТИКА ВАРНА ОТ STELLA NAILS
МАНИКЮР ВАРНА, ПЕДИКЮР ВАРНА
КУРС по НОКТОПЛАСТИКА
КУРС по МАНИКЮР, КУРС по ПЕДИКЮР
НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ
НОКТОПЛАСТИКА С ГЕЛ

Студио за ноктопластика Варна – Стела Нейлс съществува от 2009 год. и е създадено от нейл дизайнера Стела Георгиева, като преди това тя работи 3 години в Италия в област Венето.  Завършила е курсове по ноктопластика при най-добрите в България, Италия, Китай и Дубай. Притежава сертификати за завършени курсове по ноктопластика с акрил, ноктопластика с гел, 3D nails art и One Stroke Китай, миниатюрно рисуване – Италия и сертификат за международен преподавател – Дубай. 

За изграждането и рисуването на красиви нокти (ноктопластика) е необходимо преди всичко да си и добър склуптор. Стела Георгиева е учила рисуване и склуптура при най-добрия в тази област – Стойо Тодоров и при най-добрите Варненски художници като Явор Цанев.

От една година преподава във висш институт за красота с 40 годишна история в Рим.

Висококачествените материали и продукти за ноктопластика и изграждане на красиви нокти, които използва са по световните изисквания на марките, одобрени от Министерството на здравеопазването и ХЕИ и притежава сертификат за качество.

Освен ноктопластика във Варна, Stella Nails предлага и курс по ноктопластика. През изминалите години курса по ноктопластика са преминали над 300 курсисти от цяла България. Всеки успешно завършил курса за ноктопластика получава сертификат.

Тагове за търсене: ноктопластика, ноктопластика варна, курс ноктопластика варна, красиви нокти