Сензация! Ето коя всъщност е скандалната любовница на Тачо-Зорница Линдарева!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ето коя всъщност е Зорница Линдарева!

Скандалната любовница на Тачо- Зорница Линдарева разби всички поп-фолк певици, манекенки, плеймейтки и всякакви други телевизионерки на пух и прах с визитката си във „ВИП Брадър”. До скоро безизвестната Зорница се показа като едва ли не най-красивата и надарена българска жена и „срази“ с интелект всички зрители и фенове на реалитито, а съквартирантите останаха направо потресени от това, което видяха.

Най-жесток в изказа си за Линдарева, както се очакваше, беше Евгени Минчев, който много ясно показа, че не

Advertisement:

Advertisement:

харесва Зорница и няма ѝ да я хареса. Дали от пристрастие заради драмите покрай Станислав Манов, който изневери на Жени Калканджиева именно със Зорница, или заради нещо друго, за сега не е ясно. Със сигурност обаче ще видим скандал между Минчев и Линдарева, особено след като всички знаем, как Евгени изобщо не може да си държи езика зад зъбите.

Във визитката си, Линдарева се показа като скандална 31-годишна жена, която мие евтини коли и бърка лютеница, а в същото време разправяше за семейството и произходът си. Любовницата на Тачо втрещи и с

изказване, че всички жени я мразели, защото искали да приличат на нея и цял живот е била обект на завист. След тези думи обаче, дори Елена Кучкова замълча и не пожела да коментира, като се има напредвид, че тя е далеч по-красива и с по-голямо покритие на самочувствието от Линдарева. Колегите от kliuki.bg , пък, показаха снимки на Зорница от абитуриентския ѝ бал, на който тя тежи 85 килограма. В момента обаче тя е само скромните 55, а тялото ѝ е оформено и стегнато, което според Линдарева се дължи на много лишения, болка, глад и упорство в продължение на 10-15 години.