Дневен ХОРОСКОП

1
Добави коментар
littlesj
littlesj

Дневен хороскоп – Астрологични прогнози хороскоп за деня. Виж хороскопа си за днес за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Дневен хороскоп за 15 април 2015г:
 Дневен хороскоп Овен:

Много силен ден за реализация в личен и делови план, както и за освобождаване от проблеми. В деловия сектор трябва да действате по-категорично, за да осъществите дневните си задачи. Понеделник не е удобен за провеждане на преговори, за сключване на сделки и делови пътувания. Останете работоспособни и с гъвкава мисъл, за да реализирате своите замисли. Пасивността е противопоказна, може да ви донесе физически и душевни травми. Ще избегнете конфликти и разочарования, ако контролирате по-добре емоциите си, без да очаквате нищо от никого. Приветствайте и насърчавайте околните да споделят смелите си идеи. Разтоварващи процедури като разходки, фитнес, масажи ще ви освежат и подобрят настроението. Денят е подходящ за заздравяване на семейни и партньорски връзки. Добре е да сте внимателни и да не рискувате в нищо, като се грижите по-добре за безопасността си.

 

 Дневен хороскоп Телец

Нежна, почти като воал преграда, отделя сполуката от неуспеха през този ден. За да не нарушите целостта й, следва да действате изключително внимателно и да не допускате възникването на противоречия, защото много бързо ще прераснат в остри кавги. Справите ли се с това – ще успеете! С активни действия започнете да реализирате замислите и намеренията си, всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза и ще бъде приветствана. Ще стабилизирате позициите и ще подобрите финансите си, оставайки отворени за нови възможности. Ниското самочувствие през този ден говори за зле контролирана агресия. С приятни занимания, каквито могат да са разходка, спорт, масажи, посещение на театър, концерт или среща с приятели ще се освободите от стреса. Не оставайте пасивни, за да не се изложите на различни опасности.

 

 Дневен хороскоп Близнаци

Близнаците са силно амбицирани за реализацията на онова, което са решили,, и в този стремеж няма нищо лошо, но е ясно,, че ситуацията в момента не е подходяща, въпреки че мнозина от зодията не са на това. Добрите звезди влияния са налице, но те не са в състояние да ви осигурят успех. Всяка решителна и смела постъпка днес ще носи очакваните резултати. Използвайте активно време си, Обсъждайте и решавайте въпроси от професионалната сфера, бизнеса, образованието или там, накъдето ви подсказват разума и сърцето. Поведението ви към някого ще се промени в резултат на промененото ви мислене или по друга причина, но е важно да изясните истината за себе си, защото може и да грешите. Сексуалната ви енергия е силна, използвайте я за подобряване на отношенията ви с партньора.

Дневен хороскоп Рак

Вашият шанс за парични печалби е изразителен през този ден, а постигането им ще осъществите в условията на партньорство с човек от приятелския контингент, а не от колегите в службата. Късметът ви днес е много силен и ще ви върви във всичко. Не спекулирайте с това предимство. Благоприятно време за решителни и смели действия, но без агресия. Инициирайте преговори, потърсете хора, които могат да ви помогнат и довеждайте делата си докрай. В усилията си няма да сте сами. Запазете добрия тон и се съобразявайте с изискванията на партньорите и събеседниците си. Споделете от времето с близките си и използвайте засилената си сексуална енергия за заздравяване на отношенията с интимния ви партньор. Във всички случаи не оставайте пасивни.  

 

 Дневен хороскоп Лъв

Много хубаво е, че днешният понеделник, отбелязващ началото на първата седмица от пролетта, фиксира разгръщането на благодатен четири седмичен етап за разрешаване на наболели проблеми. Не само необходимо а и задължително е да сте напористи и настоятелни в отстраняването им. Последователни в намеренията и действията си, без затруднения днес ще свършите всичко, което предвиждате по изпълнението на делата си. Полезно е и трябва да се освобождавате от негативните емоции, да бъдете внимателни в поведението и реакциите си към хората. Работата по дома и семейството ще ви сплоти с близките ви и заедно ще се радвате на повече осъществени желания. Денят е подходящ и за занимания, насочени към подобряване на тонуса, здравето и физическата ви форма.

 

 Дневен хороскоп Дева

Днес напрежението ще е изразително за Девите. Успехи не липсват,но в много случаи ще са придружени от разочарования, които най-често засягат деловата ситуация. При някои дори ще възникнат непреодолими пречки за реализация на намеренията. Необходимо е да бъдете внимателни. Денят е за почивка, но няма да загубите напразно времето си, ако в личните си търсения и професионална работа проявите активност и следвате своите замисли. Оставайки последователни в намеренията и действията си, ще привлечете към себе си вниманието на добре поставени в обществото хора и това ще повлияе на кариерата и личното ви развитие. Уреждане на битови въпроси или друга, желана промяна ще ви направи доволни, стига да не проявявате агресия към никого.

 

 Дневен хороскоп Везни

Много напрегнати, Везните ще действат енергично, но често и прибързано, което чувствително намалява шанса за успех. В стремежа си за доказване на потенциал и възможности, някои ще достигнат до агресия. Другият тип поведение кореспондира с любовно емоционалната нагласа. В осъществяването на целите ви ще ви се наложи да правите и компромиси, но в замяна ще договорите изгодни условия. Бъдете активни и ще се поздравите с финансови придобивки чрез реализация на нови знания в професионалната ви работа и бизнеса. Физическите упражнения и други полезни занимания ще ви освободят от тревоги и стрес. Ще успявате във всичко, което е свързано с благото на семейството. Денят е добър и за сключване на брак.

 

 Дневен хороскоп Скорпион

Скорпионите са доста гневни и с негативно предразположение днес, но добри възможности за реализация не им липсват, защото късметът им е силен. Денят е проблематичен за бизнесмените. По принцип обаче за всички понеделник отбелязва началото на благоприятен едномесечен етап. Целенасочено ще следвате програмата си, без да допускате друг да определя посоката ви на мислене и поведение. Отклонете нездравите предложения и не се въвличайте в конфликти, защото могат за дълго да прекъснат отношенията ви с някого. Бизнесът ви ще се развива според очакванията ви, може да се поздравите с печалби. Разтоварващи процедури като разходки, спорт и масажи ще оказват благотворно въздействие върху тонуса и настроението ви. Подобряване на семейните и партньорски отношения.

 

 Дневен хороскоп Стрелец

Вашият шанс за реализация в социалната сфера е значително по-голям, но първото, с което следва да се заемете, е да се освободите от вътрешните си прегради. В работен план актуализираната ви информация ще даде тласък на делата ви. Това ще внесе повече спокойствие у вас и освободи енергия за други, не по-малко важни задачи. Обърнете внимание на семейството си и използвайте благоприятните възможности за заздравяване на отношенията ви с партньора. Денят е добър за сключване на брак и продължение на рода, както и за занимания с бойни изкуства.

 

Дневен хороскоп Козирог

Настроени сте враждебно към конкретна идея или нейния носител, но помислете. Ако се освободите от личното си отношение и владеещите ви нездрави емоции, може да откриете перспективността й. Така ще свалите от гърба си нелек товар и ще получите импулс за работа. Промяна в интериора наоколо би се отразила благоприятно на настроението ви.

Дневен хороскоп Водолей

Добрите показатели за достигане до делови успех днес придружават всички представители на Водолей. Сполуката е с вас и по отношение на паричните печалби, обществените контакти и придвижването на някои лични дела. Понеделник предупреждава – срещу вас действат неправомерно. Днес лесно ще понасяте голямо физическо натоварване, без да се уморите. Бъдете активни, но ако усетите прилив на нездрави емоции и гняв, навреме ги овладейте, за да се предпазите от конфликти. Избягвайте хирургични операции, освен, ако не са по спешност. Натрупаната енергия може да прерасне в агресия и да доведе до открити конфликти, които да прекъснат отношенията ви за дълго. Подходящо време за сключване на брак и заздравяване на семейни отношения. 

Дневен хороскоп Риби

Настроени сте положително, а и денят за вас е безоблачен. Всичко, с което се захванете, ще върви гладко, без каквито и да било проблеми. Не изпускайте момента да сложите в ред делата си. Интимна радост.