Скандал! Кръв и бой в къщата на Вип Брадър!

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Емоциите в къщата на Големия брат успяха да ескалират още в първите седмици на шоуто. А от екипа вече ни замазват очите, като скриват важни детайли около съквартирантите и най-лошото – не наказват тяхната агресия с изгонване, както е по регламент.

Моделът Мартин, който се оказа, че е бил любовник на Жени Калканджиева, снощи заяви, че престоят на Стефан Манов – Тачо в пределите на „ВИП Брадър“ не му се отразява добре.

Съпругът на Шестата в света буйствал и чупил чаши във вторник вечер, а парче стъкло дори е успяло да нарани Мартин и да му потече кръв. Разбира се – на нас подобни кадри не ни бяха показани снощи.

Тачо прояви агресия и към Евгени Минчев, макар и заслужено. Това бе излъчено, но в най-далечнен план на камерата в къщата и не успяхме да видим дали имаше физически сблъсък.

Като че ли Големия брат този сезон лансира насилие, дори е съгласен да му изпочупят камерите, покъщнината, та дори да се избият по между си, но няма да санкционира или дисквалифицира участниците.

При играта на кубчета, при която Жени разкри за груповите изпълнения, в които обича да участва, останаха неизлъчени кадри от не по-малко пикантните истории на Албена Вулева, Камелия Тодоров, Воче, Ива Екимова и Иво Аръков. А съдейки по това какво пишеше на кубчетата им, определено имаше какво да разкажат, не по-малко скандално и пикантно!

Ники Кънчев се опита да излезе с оправданието, че другите не са искали да говорят, но ясно се видя, че те са говорили, но просто при монтажът звучеше музика, а не гласът на участниците.

Колкото до темата на Нова ТВ тази сутрин: „Защо жълтата преса не успя да разкрие пикантностите около звездите, а пише измислици“, ще кажем следното: Още преди 4-ри месеца стана ясно, че Тачо и Жени не живеят заедно и че тя си има любовник, а именно – бургаският подземен бос Пламен Дишков – Кела.

Дълго време Жени отричаше да има проблеми в брака, макар съседите й да твърдят друго.

Напомняме Ви, че Кела бе засечен пред дома на Калканджиева в „Бояна“ с шайка охранители. Бургаският бизнесмен често се качва в апартамента на шефката на „Визаж“, а гардовете му стоят и го изчакват отдолу пред блока.

Снощи емоциите на Стефан Манов ескалираха и той най-накрая призна това, което жена му отричаше с месеци. Той намекна, че любовникът на Жени е от родното Черноморие.

Най-фрапиращото бе, че е бил заплашван да не говори по темата, особено за личността на Кела. Дори Дишков го наричал „охлюв“, но пък това не му правило чест, тъй като подземният бос се криел като мишка от жена си и тя не трябвало да разбира, че той има любовница.

Все още няма коментари.