Конкурси всякакви: Спечелете уред за бавно готвене Russel Hobbs

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 5 октомври 2014

Следващата награда за поредния късметлия, регистриран в сайта за награди LuckyStar.bg, е един специален уред. Специален, защото с него можете да приготвите невероятни ястия. Но за това ще Ви е необходимо малко търпение. Именно защото хубавите неща стават бавно, както знаем отдавна…

С корпус от здрава, неръждаема стомана и с мощност от 200 W, от този уред можете да очаквате само най-вкусната храна. А впечатляващият му обем от 3,5 л Ви позволява да сготвите и за повече гости.
Можете да регулирате температурата по три различни начина. Виждате как всичко се готви пред очите Ви, през висококачествения стъклен капак. А когато дойде време за миене, всичко е толкова лесно – долната част на уреда се отделя и заедно с капака можете да ги измиете в съдомиална машина.

За да спечелите този страхотен уред за бавно готвене, трябва да имате регистрация в LuckyStar.bg. След като сте се регистрирали, влезте в профила си и кликнете върху бутона „Участвам“. Само така ще сте сигурни, че участвате в поредната томбола.

Не забравяйте и да поканите приятелите си да Ви помогнат! Всеки от тях, който влезе в профила си или се регистрира през Вашия уникален линк, ще Ви донесе по един допълнителен шанс за печалба.