Син на полицай смазан от ММА боец!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

 

Боецът Николай Кръстев преди няколко дни преби жестоко младеж в близост до централата на БСП в столицата. За нещастие на Кръстев младия мъж се оказал син на полицай.

Жестокостта на бияча, който е шофьор на наркобоса Даниел Стефанов- Дъмпела, се прикриват усърдно от любовницата на адвоката му. Запознат заяви, че срещу гангстера има няколко обвинения за хулиганство, и дари заплаха за убийство към преподавателя по право– Чавдар Стоянов.

Причината за заплахите са две. Едната е, че преподавателя скъсал приятелката му, а после дал лоша препоръка за Николай

Advertisement:

в охранителната фирма, в която кандидатствал. Стоянов се обоснова, че това решение се дължи на това, че Кръстев няма завършено средно образование и не е подходящ за работата си.

Стига се до това, че младият побойник нападнал преподавателя, но благодарение на намесата на охраната пред заведението, където се намирали, боят се разминал. Жалбата била подадена веднага.

За изненада на Стефанов, вещото лице д- р Елка Стойчева обяви, че юристът не е преживял стрес и всичко било преувеличено. Не стана ясно защо Стойчева бе отстранена с решение на прокуратурата.

Последвала нова съдебно- медицинска експертиза.

Причина за това са съмнения за любовна връзка на докторката с адвоката на Кръстев- Николай Беров, споделят източници. Но тормозът не спира. На няколко пъти юристът се натъква на потрошената си външна врата, а гумите на автомобила му- нарязани. А от няколко дни получава заплашителни смс-и, разкрива притеснено Стоянов.

ММА боецът е известен с това, че е верен охранител на Волен Сидеров. Проблемният младеж бе заснет да защитава Сидеров по време на контрапротестите през лятото на 2013 година в защита на кабинета „Орешарски“.