Ужас! Роми осиновяват бездомни кучета, за да тренират бойните си питбули с тях!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ужас! Роми осиновяват бездомни кучета, за да тренират питбулите си на тях!

За тази скандална новина научихме от БЛИЦ, които разкриха, че роми от варненското село Каменар често осиновявали бездомни кучета от общинския приют във Варна, за да тренират озлобените си питбули на тях.

От години се говори, че общинския приют във Варна само имитира някаква вид дейност. На варненци им се набиваше в главите години наред, че има полза да се влагат толкова много пари в него, защото именно той се справял с бездомните животни. Факт е обаче, че за

Advertisement:

Advertisement:

същия този приют варненци бяха измислили и няколко вица, след като редовно ставаха свидетели на гледка, в която уж маркирани, че са кастрирани женски кучета кърмят малките си палета насред улицата, на пук на всички природни закони.

Напоследък обаче се оказа, че ромите от село Каменар проявяват доста голям интерес към бездомните кучета в приюта. Причината обаче да осиновяват кученца съвсем не е от загриженост и състрадателност към тях. Оказа се, че малките и бедомни палета са идеални за тренировки на питбули, които се подготвят за

улични боеве, от които да се изкарват пари. В началото на 2014 година варненец дори станал свидетел на покано убийство на едно такова куче. Тогава здрав ром насъскал яростния си питбул срещу беззащитното кученце на средата на центъра в Каменар. На всичко отгоре, собственикът заснел клип как питбула убива по жесток начин милото кученце, за да може на по-късен етап да покаже клипа на организаторите на кучешки боеве. Уличното куче само било тренировка за питбула, или поне така разкрил ромът на останалите си приятели, които видели ужасното убийство.