Сензация! Глория ще става баба?! Симона Загорова е бременна, но се крие в училище!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Симона Загорова чака бебе?!

Тази сензационна и скандална новина научихме от kliuki.net, които се позовали на достоверна информация, лично от съученици на Симона от музикалното училище „Любомир Пипков”.

Те разкрили, че в последно време Загорова е качила доста на килограми и постоянно се носи широки туники и блузи. А на всичко отгоре, за бременността ѝ намеквало и загадъчното наедряло коремче, което се очертавало леко под широките дрехи. Според съучениците на Симона, щерката на Глория се опитва упорито да скрие бременността си, защото все още не е

Advertisement:

Advertisement:

завършила дори средно образование. Те смятат, че белята е станала тази година по време на една от многото почивки, на които се отдаде двойката- Симона Загорова и Симеон Данев.

Клюката, че Симона ще става майка се подклади и от факта, че само за няколко месеца девойката е качила поне 6-7 килограма, и то само в областта на ханша и корема. Наскоро Глория и Мони се появиха на светско събитие, където всички видяха странно широкия тоалет, с който се бе облякла Симона. Именно тогава се заговори, че Глория наистина ще става баба.

Симона и Симеон имат няколко

годишна връзка, която изглежда е доста сериозна. Родителите и на двамата младежи се познават и редовно се събират по празници. Говори се, че двойката дори се е сгодила тайно, но изчакват Мони да завърши, за да го обявят официално да запознат приготовленията по сватбата.

Ако Симона наистина е бременна, то бебето със сигурност няма да е било планувано. Какво ще се случи с образованието ѝ за сега не се знае. Не се изключва и варианта малката Загорова да не е бременна, а просто да е спряла с диетите, на които се подлагат и тя, и майка ѝ, и за това да е качила няколко килца.