Дневникът на една кифла

2
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Понеделник

12:43 ч. Оффффф, бахти, пак не успях да се наспя. Ставам да пишкам, слагам червило, грим, надявам пижамата за из нас и влизам във Фейса да видя как е нивото и има ли афтър.

13:56 ч. Качих първото си селфи за деня. Всеки ден трябва да си правя снимки, ако искам да съм популярна във Фейсчето. Това ще ми отвори врати.

14:01 ч. Ауууу, гаджето на Мимето ме лайкна. Скандал! Иска ме тоя перверзник, знаех си! Защо ревнуваме като можем да се редуваме?

14:24 ч. Викито събира повече лайкове от мен. Сега ще напиша нещо остроумно против нея, за да се чуди за нея ли е точно, или за друга.

14:59 ч. Написах “Цуни гаджето си от мен ма, мърло”. Лайковете започват да валят.

15:34 ч. На кафе съм с муцките. Вече сме се чекнали и обсъждаме пичовете на съседната маса по вайбър. Малко е странно да не си говорим, но не ми пука.

16:01 ч. Размених си Фейса с трима. Много ме харесват, а сега като видят във Фейса по колко лайка събирам, ще разберат, че съм известна. За мен снимка под 250 лайка не е никаква снимка.

16:18 ч. Хрумна ми гениална идея. Ще се напиша обвързана, за да ги хване яд и тримата, че не могат да ме имат.

17:06 ч. Оф, тия не ми пишат. За какво им дадох Фейса си? Щом не ми пишат, значи нямат вкус. Много мразя хора, които нямат вкус. Направо ги съжалявам, а мама ми е казала, че най-гадното нещо на тоя свят е да те съжаляват. Представяте ли си какво ми е за тях, а?

18:28 ч. Споделих новата песен на Преслава на стената си. Трябва да съм в крак с модата, а и имам чувството, че пее за мен и моя живот.

19:12 ч. Отивам да си взема превръзки, че скоро ще ми дойде. Пиша си във Фейсчето, че отивам на фитнес.

19:49 ч. Този аптекар нещо ме загледа. Има вкус, навсякъде ме харесват. Ей, че съм красива и известна, даже дъртите пръчове ме събличат с поглед. Направо се побърквам от радост.

21:22 ч. Цеци ми се обади да излезем. Не знам защо ни кара да й казваме Цеци, като се казва Цветомира. Излизаме, защото ако не го направим, няма да сме известни.

22:39 ч. Много хора сме, а аз правя всичко да съм в центъра на вниманието. Кашлях, кихах, смях се престорено на висок глас, за да ме видят всички в заведението. Петър, братът на Цеци, ме гледа странно. Този май е болен и всеки момент може да припадне. Търся в Гугъл номера на 112.

23:46 ч. Слава Богу. Петър бил влюбен в мен, но аз му казах, че сме от два различни свята. Той учи някакви адвокатски неща, а аз съм родена за блясъка на прожекторите. Казах му, че го обичам, но като приятел.

00:24 ч. За да знаят всички къде съм и с кой, правя обща снимка и пиша “Избухваме във випаааааааааааа…”. Лайковете се трупат, като скъсани салфетки по дансинга на Ориент 33. Казах ли, че съм известна?

Сряда

13:12 ч. Днес спах по-добре. Оф, преди година баба почина. Ще си напиша във Фейса, че много ми липсва, много я обичам и знам, че ме гледа от горе и се гордее с мен. Ще кача и снимка с нея, като ще си сложа профилна снимка черен фон. Който ме пита в коментар какво ми е, веднага ще му отговоря: “ЛС”.

14:25 ч. Споделям си новата песен на Фики Стораро. Много ги обичам такива с мускули, аууууу…

14:45 ч. Оф, писна ми да съм тъжна. Трябва малко разнообразие и за това ще си сложа на профилна снимка във Фейсчето профилна снимка да ми е пъпчето. Много е якооооооооо!

15:32 ч. С Мимето сме на кафе. Пада ми се късметче “Любов”. Снимам го и си го споделям във Фейсчето. Лайкове, лайкове, лайкове…

16:27 ч. Влизам в Гугъл и търся цитат от онзи известния автор, как се казваше? Оффф… Ще питам Мимето.

16:41 ч. Паулу Коелю се казва. Търся му цитати в интернет. Харесах си един и си го споделям във Фейсчето. “Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.” Пиша и от кой е, за да видят гадните злобари, че чета, а не съм проста като кучи гъз.

18:00 ч. Ония тримата не ми лайкват нищо, сега ще ги блокирам, за да видят, че мога да правя каквото си поискам. Точно така правят известните. Мама ми каза, че имам потенциал за новия сезон на ВИП Брадър.

19:15 ч. Не съм правила секс вече пети месец и осемнадесети ден. Време е да напиша във Фейсчето, че отивам на фитнес. Ще отида до магазина да си купя Нутела. Искам пари от мама, все пак тя работи, аз чакам да ме хареса футболист от Левски или ЦСКА и да ме издържа. Какво като съм на 26 г.? Мама ми даде 5 лева.

22:13 ч. Петър ми пише смс, че иска да ме види. Върнах му: “Само в сънищата ти!!!!” Нарочно сложих четири удивителни, защото Васил Левски обичал да ги слага.

23:48 ч. Качвам по-разголено селфи. Този път от банята. Сега ще взривя Фейса. Хавлията ми е от Измир от един колега на тати. С колегата преспахме, а тати така и не разбра.

00:58 ч. Едва 6 лайка. Разочарована съм. Сигурно не ме лайкват, защото е късно. Едва ли има друга причина, все пак съм много красива и известна. Бръсна си краката всеки ден, зъбите също си мия понякога, а косата си къпя 2 пъти седмично. Убедена съм, че всеки, който не ме харесва или ми говори на въпреки, е хейтър, злобар и подмолен интригант.

Петък

10:24 ч. Цеци ме събуди. Било важно. Пак няма да се наспя. Пиша си статус във Фейсчето “Аман от бургии в нашия вход. Човек не може да се наспи от ремонти”.

12:32 ч. Ужаааааааааааас! Цеци и Петър наследили няколко милиона от някаква тяхна баба в София, която починала. А след като продали всичките й земи, взели още много пари. Над 20 милиона евро наследство за Цеци и Петър. Скандал! Ще звънна на Петър.

17:04 ч. Петър да го духа! Видяхме се и му казах, че е мъжът на мечтите ми, просто не искам да се отдавам на някого толкова лесно, а искам да ме спечели. Да се бори за мен. Той ми каза, че го искам заради парите му, но това не е така. Аз мога да се влюбя и в момче в травмая. Петър не ми повярва и ми каза, че съм златотърсачка. Как може да го каже? Аз никога не съм ходила да търся злато? Къде да го намеря това злато. Злато има в банките, на Олимийските игри и в Амазонка. Глупак! Без това е грозен и няма мускули. Под нивото ми е. ПОД-НИ-ВО-ТО!

22:01 ч. Мама ми даде пари и си направих татус над дупето. Пише “Only God can judge me”. Мале какъв е яяяяяяяяк… Означава, че Петър не може да ми казва нищо, а само Господ.

02:24 ч. Реших да се напия тази вечер, за да покажа на Петър, че съм го преживяла. И да почерпя за татуса, разбира се. Качвам селфи от дискотеката с един от охраната. Има големи мускули. Нека Петър да види, че той губи, не аз. Красивотърсач такъв! Аман от цицомани. Това е той. Търси красиви и бляскави жени, но няма да ме имааааааа. Прическата ми е с кух обем и много се харесвам.

03:33 ч. Йеееееееееее, снимах се със 100 кила. Сега ще му пратя приятелство във Фейсчето. От днес започвам да слушам рап. Кой ти слуша чалга вече, бе майка? Палим, палим, деъм… Ще си сложа и приложението за свързване на Фейсбук с Инстаграм. Ще си търся гадже навсякъде в социалните мрежи.

Виж още:

Дневникът на Дядо Коледа в България
Дневникът на един контрольор
Дневникът на Владимир Кличко
Дневникът на Роналдо в България
Дневникът на един журналист
Дневникът на едно куче
Дневникът на един депутат
Дневникът на един български футболист