Ужас! Новоизгряващ чалга певец тормози Елена Кучкова! Вижте как!

10
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

и дори наскоро са се разделили заради друга негова колежка- също толкова безизвестната певица Алекса. Александър говорил пред всички, че докато е бил гадже с Кучкова се е появила Алекса, която е станала причина за раздялата между новоизгряващия чалга певец и плеймейтката. 

Александър решил, че може да се възползва от участието на Кучкова във „ВИП Брадър: Образцов дом“, за да понатрупа малко слава на неин гръб, а повод да си измисли, че е имал връзка с Ели е, че именно тя участва в дебютния клип към първата песен на Александър.

Точно за това той разправял, че Кучкова се е съгласила на драго сърце да играе главна роля в клипа, защото преди са имали връзка и едва ли не му прави услуга в момента, за да го изстреля на върха, предадоха колегите от razkritia.com.

За сега не се знае как ще реагира „Мис Плеймейт 2014“ , тъй като тя все още не е наясно за това какво се говори за нея из хайлайфа у нас. Тя обаче е категорична и на няколко пъти вече споменава, че има много сериозна връзка с известен български депутат, чуето име категорично отказва да разкрие публично.