За маниаците на обувки вече има и златни

1
Добави коментар
milk1
milk1

Алберто Морети е името на човека, създал обувки от чисто 24-каратово злато. За дамите има супер елегантен вариант на високо токче, а за господата обувките са тип мокасини. Цената за чифт започва от 2 650 долара. За творението си Морети си е партнирал с компанията, която произвежда ризи от златни листа HORO.

Само 5 магазина по целия свят ще предлагат обувките-бижу. Това са Barneys в Ню Йорк, Fred Segal в Лос Анджелис, the Swank в Хонконг, Level Shoe District в Дубай и Harrods в Лондон. Модните експерти побързаха да оплюят творението на Морети. Според тях ако се махне златната обвивка обувките ще са съвсем обикновени и, за да привлекат вниманието ще трябва да им се добави каишка и ще някой-друг орнамент.

Лейди Гага и Камерън Диас не се интересуват от снобарски и жлъчни коментари. Дамите носят всичко от марката Морети и са сред първите клиентки, които получават каталога на дизайнера чрез специални пратки, в които често намират малки подаръци. Обувките не са първия продукт, по който Морети слага чисто злато.

 

Снимка: profit.bg Автор: Dani

За маниаците на обувки вече има и златниРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)