Най-Скъпите Кухненски Принадлежности

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Джаджи

Най-популярни

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Най-Скъпите Кухненски Принадлежности0 от 51 от общо 0 гласували.

 

Дори и да не сте запален кулинар, следващите домакински пронадлежности със сигурност ще ви стимулират да прекарвате повече време в кухнята. Наред с уникалните си функции, те впечатляват с дизайнерска визия.

Грил Kalamazoo K1000HS

Сред почитателите на барбекюто често има разногласия кой е по-добрият вариант – газ или въглища. Е, с хибридният грил от Kalamazoo те вече остават в миналото, защото освен това той функционира дори и с дърва.

Купи от KALAMAZOOGOURMET.COM

Огромната мощ, устойчивите срещу атмосферните условия шкафове и голямата площ за печене го правят идеалното допълнение за задния ви двор. Цената на грила с плот от черен гранит е около 21 000 долара, а изрязаните с лазер повърхности позволяват и гравиране на име или лого.

Еспресо машина Venus Century от Victoria Arduino

Несъменно няма нищо по-ободряващо от чаша силно еспресо. За съжаление едва ли имате време да отскачате до Италия всеки път, щом ви се допие чаша ароматно кафе. Лимитираният модел по случай 100-годишнината на Victoria Arduino е истинско произведение на изкуството. Но нека външният вид не ви заблуждава. Приличащият на скулптура уред е доказателство защо италианската марка се е задържала на пазара цял век.

Купи от ESPRESSOTECHS.COM

Частите на Venus Century са ограничени едва до 100, толкова са и произведените бройки. Техническите характеристики се допълват от стилния дизайн, а запазеният знак на марката – орелът – е кацнал на върха на струващата 21 000 долара машина за еспресо.

Хладилник Meneghini Arredamenti

Моделът с три врати е една от големите гордости на италианската фирма Meneghini Arredamenti. Всъщност уредът с вид на античен шкаф е не само хладилник – той се намира зад дясната врата. Освен това има още фурна, фризер, кафемашина, телевизор и микровълнова, както и свободно място. Предвид това цената от 40 000 долара е напълно логична.

Тирбушон Sveid

Всеки цени качественото вино и мнозина пълнят избите си с бутилки с колекционерска стойност. Освен в качествено вино обаче можете да инвестирате и в инструмента за отварянето му. Със своите повече от 50 отделни части поръчковият тирбушон от Sveid е истинско инженерно чудо. По желание на клиента ръкохватката на изработения от самолетна стомана инструмент може да бъде покрита с пласт от жълто злато или 18-каратова платина и инкрустирана със скъпоценни камъни. Цената на базовия модел започва от 71 000 долара. Дизайнерската отварачка се съхранява в елегантно сандъче от благородна дървесина.

Печка Molteni от Electrolux Grand Cuisine

Всяка от печките Molteni е единствена по рода си. Освен професионални функции от Electrolux Grand Cuisine предлагат избор на абсолютно всеки детайл – от цвета, през размерите и материалите, до вида на котлоните – всяко ваше желание ще бъде изпълнено.

Освен това печката разполага със собствена вентилационна система и мощен аспиратор, а можете да я допълните с разнообразното професионално кухненски оборудване, което Electrolux Grand Cuisine предлага. Цената варира между 27 000 и 206 000 долара.