Samsung Galaxy Note Ревю

10
Добави коментар
vaskoyordanov92
vaskoyordanov92

Основни функции: 5.3in 1280 х 800 sAMOLED екран; 1.4GHz двуядрен процесор, 1GB RAM; 16-32GB съхранение, микро – разширяема; Wacom S Pen с 100 нива на налягане; Дебелина 10mm и тежи по-малко от 180грама

Дали това е таблет? Дали това е телефон? Не, това е Samsung Galaxy Note! Със своята 5.3in екран, изглежда като много малък таблет или много голям телефон, в зависимост от вашата гледна точка. И Galaxy Note – или GT-N7000 не е просто „телефон“.

За начало, че на екрана е от сорта Super AMOLED, което означава, че предлага превъзходен ъгъл на гледане и контраст. Което е наистина вълнуващо е, че той съчетава това с резолюция 1280 х 800 – Да, по-висока от HD Ready телевизори, включително водещата Android телефон на Google (собствена Galaxy Nexus на Samsung с 1280 х 720 дисплей).

Все още не сте впечатлни? Какво ще кажете за един двуядрен 1.4GHz процесор, подкрепен от 1GB оперативна памет и Mali 400MP GPU, 16GB или 32GB  разширяемо съхранение, по желание NFC поддръжка, както и невероятните 2,500mAh батерия, която издържа по-дълго, отколкото повечето телефони с по-малки екрани за срам?

Единственото ограничение е, че Gingerbread / Android 2.3 е направен за телефони OS и, докат този получава обещаната актуализация на Ice Cream Sandwich / Android 4, някои „таблет“ приложения няма да се инсталират. Друга малка тема е, че с някои приложения и игри, подробностите просто стават прекалено малки, за да се бъдат ясни – въпреки че това е недостатък на софтуера, а не на дисплея.

Разполага и с 8-мегапикселова камера, която може да записва 1080p видео. Stills са сравнително добри, с хубав тонален баланс. Както при почти всички телефонни камери, слабото осветление е малък проблем, но на LED светкавицата дава поразителни резултати, както и това че бързо успява, за да се съсредоточи.