Чантите и жените – интимно…. | Онлайн маркови дамски дрехи, мъжки дрехи и дамски обувки. Online магазин за маркови рокли,…

1
Добави коментар
eruler
eruler

 

 

      

 

Дамската чанта …. Или онази наша вселена, която побира всичко необходимо и много от онова, което не е, но за всеки случай сме прибрали и в която цари нашия собствен подреден хаус. Да, тя определено е нашата най-добра приятелка в гардероба ни. Дизайнерите определено са дали воля на въображението си през настоящия сезон есен/зима 2014-2015 и са се постарали да задоволят всеки наш каприз, мили дами. Разнообразие от стилове, мотиви, десени, материали, в което с удоволствие ще потопим сетивата си, ни очаква по витрините и рафтовете в магазините. Спокойно ще можем да преминаваме от класически и изпитани комбинации към смели и весели дизайнерски решения и да бъдем в крак с модата – в зависимост от настроението ни.

Особено внимание трябва да обърнем на акцентите през този сезон – чанти от крокодилска кожа, големи чанти, ретро вълната, чанти с дълъг косъм, както и смели варианти с весели надписи.

Под прожекторите може да видим как триумфално се завръщат любимите ни и безкрайно удобни раници. Те се налагат през средата и края на 90-те години като едни от най – практичните и същевременно ефектни дамски чанти. Подходящи са за много от различните аутфити, които толкова много харесваме. Под различни форми – кожа, текстил, различни цветове, определено ще можем да им се насладим.

Като споменахме текстила, чантите с различни силуети, създадени от него, също ще бъдат хит през есен/зима 2014-2015. Те лесно се адаптират към различните стилове на обличане и ще ги виждаме често около себе си.

За дамите с елегантен стил на обличане интерес ще предизвикат чантите с дълъг косъм. Този тип чанти отлично ще се впишат в стайлинга Ви за студените зимни вечери, съчетаващи в себе си шик и практичност.

Обръщайки се в една малко по – различна посока виждаме никога не излизащите от мода ресни. Залагайки на чанта с ресни няма да сбъркате – те просто винаги са актуални.

Друга актуална тенденция се оказват неоновите цветове, сякаш искащи да запазят топлината от летните горещи дни през задаващата се зима. Заложете на смели комбинации, но внимавайте да не прекалите и да преминете в една друга крайност.

И отново усещаме класическото присъствие на черно – бялата комбинация. Ако не сте настроени към експерименти, заложете на чанта в тези два цвята, подходящи както за бизнес срещите, така и за коктейла вечер.

Нека позволим на романтиката и леката носталгия на ретро моделите също да намерят място в гардероба ни. Формите и материите са класически за този стил.

Минималистичните дизайни на клъчовете през този сезон също носят своето очарование и не са за пренебрегване. Те са идеалното решение за стилния тоалет по време на бизнес вечеря или на обикновена такава. Побират в себе си най – необходимото по шикозен и секси начин.

Ако сте от дамите, които определено не искат да останат незабелязани, чантите тип кутии или тези със забавни надписи и различни странни форми, са вашият най – удачен избор. Там разнообразието е просто огромно и можете сами да определите докъде ще си позволите да стигнете и колко точно крещящо присъствие искате да имате.