MCZ – Италия Пелетни камини – Терма Експерт Плюс – Пелетна камина Musa Hydro – Системи за отопление на биомаса – Котли и…

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

  Изтегли паспорт в PDF

Пелетна камина Hydro на MCZ

  Hydro са автоматизирани пелетни камини от серия Хидро на MCZ. Проектирани са да осигуряват максимална ефективност и безопасност. Пелетните камини Хидро съчетават красотата на естествения пламък с удобството на традиционните камини. Използват екологично чисто гориво и благодарение на патентованата технология Active Sistem ® използват различни видове пелети като винаги гарантират най-добра работа и максимална ефективност. Продуктите от серията Hydro могат да допълват съществуваща система за отопление.

 

  Камините Хидро имат вграден топлообменник и топловъздушна секция. Произведени са със стоманена конструкция, чугунена решетка, задната, горната и предната страна са покрити с керамика.

 

  Active Sistem ® – новата MCZ система се основава на прецизни и надеждни устройства, монтирани в камината и технология регулираща въздуха за горене в зависимост от размера на пелетите. Безопасно, автоматично и независимо, камината взема решение за необходимото количество въздух, за да се получи възможно най-доброто горене. Системата включва дистанционно управление и универсален таймер с предварително зададени програми.

 

Топловъздушна пелетна камина серия RED

  Топловъздушните пелетни камини от серията RED са автоматизирани и използват гориво дървесни пелети с диаметър 6-8 мм. Камините са предназначени за отопление на помещения с отопляем обем от 129 до 272 м³.

  Предимства

 

  – автоматизирано запалване на горивото
  – регулиране на мощността в широк диапазон
  – опростена конструкция, позволяваща лесна поддръжка
  – ниско ниво на шум
  – съвременен дизайн

 

  Схема и габаритни размери на пелетна камина Hydro