Кой месец е подходящ за сключване на брак

2
Добави коментар
temi
temi

Брачният хороскоп не е много популярен, но позволява да прогнозираме как могат да се развият бъдещите семейни отношения в зависимост от периода, в който сключим брак.

Кой месец е подходящ за сключване на брак

ЯНУАРИ

Ако бракът се сключва през първия месец на годината, съюзът между партньорите ще е дълготраен и спокоен, без излишни сътресения и болезнени раздели. Може да възникне някаква студенина във връзката, която да предизвика психическа и физическа неудовлетвореност между партньорите, но рядко се стига до развод.

ФЕВРУАРИ

урни отношения, чести измени – това са възможните последствия от февруарската сватба. По време на великденските пости до Томина неделя има забрана за църковни бракове. Така че сключените през Малък Сечко съюзи са изложени на изпитание, особено в първите години. Това е период на своеобразно стиковане. Ако го издържат, бракът може да е много стабилен.

МАРТ

През този месец принципно не се сключват бракове, но в днешно време малцина се съобразяват със забрани и поверия. Истината е, че мартенският съюз е много интересен и емоционален. Подгответе се за семеен живот, шарен като кожата на зебра: спокоен и градивен, който се сменя от време на време със спорове и студенина.

АПРИЛ

Любов, любов и още веднъж любов. Само силните чувства могат да задържат съпрузите заедно цял живот. Първото и основно изискване за траен съюз е още след сватбата младите да се отделят и да не живеят с родителите.

МАЙ

Който се жени през май, дълго време ще се мае… Това мнение не е вярно. Майските бракове са едни от най-щастливите. Те са слънчеви и плодовити, а статистиката сочи, че скрепените през този месец брачни двойки по-бързо достигат до материално благоденствие.

ЮНИ

За младоженците, които се бракосъчетават в този горещ месец, е важно да запомнят едно: всичко хубаво е до време и е с мярка. Крайностите във всяка насока са свързани със сериозни последствия. Затова трябва да внимават с високите градуси на своите чувства.

ЮЛИ

Може да звучи странно, но летните бракове доста си приличат. Основното при тях е, че съпрузите веднага трябва да изяснят своите приоритети. Развоят на брака зависи от това кое смятат за най-важно: семейството, кариерата, личното благополучие или свободата. Ако има честност в партньорските отношения, съюзът ще просъществува.

АВГУСТ

В началото може да има изпитания за силата на чувствата. Едно е ясно: поне в първото десетилетие съпрузите няма да скучаят. Заради Богородичния пост някои избягват да се женят в периода от 1 до 14 август.

СЕПТЕМВРИ

Най-благоприятният период за женитби е този месец. Когато се събира урожаят, е най-хубавото време за бракосъчетание, което често завършва с идеално съпружеско щастие. Но няма безоблачно съжителство, така че внимавайте в дребните детайли.

ОКТОМВРИ

Първо трябва добре да се замислите: „А трябва ли?“ и едва тогава да пристъпите под венчилото и да се вречете във вярност. Много колебания има в тези съюзи, трудности, които се решават с взаимни отстъпки.

НОЕМВРИ

Бурни страсти, взаимни обвинения, раздели и събирания, но най-често спадовете и екзалтацията на чувствата завършват с „добър край“. Ако искате да имате спокоен и хармоничен брак, то изчакайте, но ако нямате проблем със семейните драми, то минете под венчилото есента.

ДЕКЕМВРИ

Декемврийският съюз с редки изключения е доста стабилен. Както по време на Петровия пост, така и през Коледния някои влюбени предпочитат да не сключват брак. Това е въпрос на лично решение и вяра, но ако минете под венчилото в последния месец на годината, ще издържите на всякакви изпитания и ще съхраните нежни чувства един към друг.