Samsung Galaxy Y Ревю

11
Добави коментар
vaskoyordanov92
vaskoyordanov92

The Galaxy Y е толкова мъничък, че разполага само с 3-инчов дисплей.

The Galaxy Y изглежда компактен и по-закръглена версия на Samsung Galaxy S2. Той има прост, чист, но стилен външен вид, с подредено лице и плавно извити страни.

На гърба вие ще намерите сменяема батерия плюс слот за микроб карта, която поддържа до 32GB допълнителна памет. Разширяемо съхранение на Y е не толкова удобен вариант като необходимост, тъй като на борда на съхранение има само 160MB.

Ниската резолюция на LCD екран на Galaxy Y е в минус. Не само, че е много малък, не е много отзивчив, и толкова ниска резолюция, че текст и графика изглеждат размити и неясни по всяко време, но понижават с нищо повече от най-леките докосвания и тя ще се огъва, за да докоснете дисплея.

Резолюцията му е само 240×320 пиксела – плътност от едва 133 пиксела на инч.

The Galaxy Y работи Android 2.3 Gingerbread. С толкова малко пиксели, с които да играят все пак, пространство за програмките е доста ограничен.

The Galaxy Y не е най-бързият телефон наоколо, но за основните задачи,е стабилен. С чип – 832MHz срещу 800MHz – така че за лек употреба докато  прокарате около начални екрани, писането на съобщения, използване на приложения като фотоапарата.

The Galaxy Y има 2-мегапикселова камера на гърба.

Животът на батерията е много добра, както бихте очаквали от един телефон с такъв малък екран и двигател. Така лесно ще получите чрез използване на един ден, без да се налага да се зарежда и може би дори два.